Online Screen Recorder

Maserati - Mito - Alfa Romeo

0



Στα πρότυπα της συνεργασίας της Fiat με την Ferrari για μια ειδική έκδοση του 500, δύο άλλες εταιρίες του ιταλικού γκρουπ, η Alfa Romeo και η Maserati δίνουν την δική τους εκδοχή στο Mito. Το οποίο θα παραχθεί σε 100 κομμάτια, θα εφοδιάζεται με κινητήρα 170 ίππων και θα υποστηρίζει το δίκτυο πωλήσεων της Maserati.
Και μια Maserati - Mito λοιπόν; Όχι ακόμη, αλλά και … γιατί όχι; Η πρόσφατη διασύνδεσης μεταξύ
 της Alfa Romeo, της Maserati και της Abarth με βάση το νέο οργανόγραμμα της Fiat, έχει «γεννήσει» μια ειδική έκδοση της Alfa Romeo Mito που θα διατίθεται σαν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης των πελατών της Maserati στο δίκτυο που διαθέτει η φίρμα στην Ευρώπη. Δηλαδή οι τυχεροί κάτοχοι των Maserati, θα μπορούν αφήνοντας το super car τους για σέρβις, να αποχωρήσουν με ένα Mito. Με τον ίδιο τρόπο που το δίκτυο εξυπηρέτησης της Ferrari κάνει χρήση του Fiat 500.



Συνολικά, οι Ιταλοί σχεδιάζουν να παραχθεί ένας στόλος με εκατό μοντέλα της ειδικής έκδοσης της Alfa Romeo Mito για την εξυπηρέτηση του δικτύου της Maserati. Τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με την πιο ισχυρή έκδοση του κινητήρα της Mito, αυτόν του 1.4 λίτρου turbo (βενζίνης) που αποδίδει 170 ίππους. Σύμφωνα με την απαίτηση της Maserati, και τα 100 αυτοκίνητα είναι βαμμένα με το δικό της σκούρο μπλε χρώμα, που φέρει την ονομασία Maserati Blu Oceano.
Μια ειδική πλακέτα "Limited Edition" που έχει τοποθετηθεί στη κεντρική κονσόλα, αλλά και τα ειδικά μαρσπιε από επεξεργασμένο αλουμίνιου με χαραγμένη την ένδειξη “Alfa Romeo for Maserati" έρχονται για να δείξουν πως οι συγκεκριμένες Mito δεν είναι σαν όλες τις άλλες που κυκλοφορούν στους δρόμους.



Στα νέα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου να προσθέσουμε τις 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος και ένα αναβαθμισμένο σετάρισμα του αυτοκινήτου έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα σπορ και γρήγορο στιλ οδήγησης.
Όπως είναι φυσικό, ο πελάτης μιας Maserati, απαιτεί υψηλή ποιότητα, χλιδή, πολυτέλεια από όποιο αυτοκίνητο και αν οδηγεί. Έτσι λοιπόν, όλα αυτά τα στοιχεία «συνοδεύουν» και την ειδική έκδοση της Mito. Ταπετσαρία δερμάτινη Pelle Frau, διζωνικός κλιματισμός, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το ραδιόφωνο και το τηλέφωνο, navigation που καλύπτει όλη την Ευρώπη, προβολείς bi-xenon , είναι μερικά από όσα θα έχει στην διάθεσή του ο οδηγός της ειδική έκδοση της Mito

http://www.auto24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !