Online Screen Recorder

Οι πρώτες εντυπώσεις για το νέο gadget της Apple .

0



Αν και όσον αφορά την τεχνολογία οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι απαραίτητα και οι πιο σημαντικές –καθώς μόνο η χρήση επιβεβαιώνει ή αναιρεί τις εντυπώσεις- αξίζει να παρατεθούν οι πρώτες απόψεις κάποιων ειδικών που είχαν την ευκαιρία να περιεργαστούν το ολοκαίνουργιο iPad, έπειτα από την ειδική παρουσίαση προς τιμήν του το βράδυ της Τετάρτης.

«Είναι εκπληκτικά ελαφρύ, άνετο στη χρήση, όμορφο στην εμφάνιση, άκαμπτο, καλοσχεδιασμένο και εξαιρετικά γρήγορο», μεταδίδει ο Mark Wilson του Gizmodo.


Σε γενικές γραμμές, αν και η Apple δε φάνηκε να εστιάζει σε αυτό το χαρακτηριστικό, σχεδόν όλοι οι παριστάμενοι στην παρουσίαση έδειξαν εντυπωσιασμένοι από την ταχύτητα του. Είναι τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορο από το iPhone 3GS, χωρίς παύσεις και αναμονές. Το λειτουργικό του σύστημα και οι εφαρμογές ανταποκρίνονται τόσο γρήγορα όσο θα ελπίζατε, όπως και η εναλλαγή ανάμεσα στην κάθετη και οριζόντια οθόνη.



Browsing
Μέσω Wi-Fi οι σελίδες στο ίντερνετ φορτώνονται αρκετά γρήγορα. Η οθόνη 9,7 ιντσών έχει το ιδανικό μέγεθος οθόνης για διαδικτυακό σερφάρισμα. Αν και έχετε τη δυνατότητα να ζουμάρετε στη σελίδα, είναι αμφίβολο πως θα το χρειαστείτε. Το μόνο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στην έλλειψη δυνατότητας αναπαραγωγής αρχείων flash, γεγονός που δημιουργεί θέμα για όσους επισκέπτονται ή σχεδιάζουν το περιεχόμενο ιστοσελίδων οι οποίες χρησιμοποιούν ανάλογα αρχεία.




iPad
από AppleNewsfr

http://news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !