Online Screen Recorder

Διέρρευσαν τα specs των OnePlus V Fold και Oppo Find N3, πλήρης λίστα

0

Έχει γίνει γνωστό ότι το OnePlus V Fold και το Oppo Find N3 θα είναι το ίδιο τηλέφωνο με διαφορετικό όνομα, ή τουλάχιστον θα μοιράζονται το ίδιο hardware, ενώ θα έχουν εξαιρετικά παρόμοιο σχεδιασμό. Αυτή τη φορά διέρρευσαν τα πλήρη χαρακτηριστικά των δύο foldable smartphones.

Η εσωτερική τους οθόνη έχει διαγώνιο 8 ίντσες, QHD ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, και OLED LTPO panel. Από την άλλη, η εξωτερική τους είναι στις 6.5 ίντσες με FHD ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, και AMOLED panel. Και οι δύο οθόνες έχουν punch hole με 32MP selfie κάμερες.

Ο επεξεργαστής των OnePlus V Fold και Oppo Find N3 είναι ο Snapdragon 8 Gen 2 και πάει πακέτο με έως 16GB μνήμη RAM, μέχρι 512GB αποθηκευτικό χώρο, και 4.800mAh μπαταρία που υποστηρίζει 80W γρήγορη φόρτιση. Τέλος, από κάμερες έχουμε τριπλό σύστημα με 50MP κύρια, 48MP ultra wide, και 32MP περισκοπική.

Η OnePlus αναμένεται να λανσάρει το πρώτο της foldable smartphone το τρίτο τρίμηνο του 2023, δηλαδή μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου. Η Oppo, πιθανότατα, θα παρουσιάσει το Find N3 σε ένα event μετά το ντεμπούτο του V Fold.



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

*Ακολουθήστε το troleatzisgames στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !