Online Screen Recorder

Η Samsung τελειώνει με την Bing: Μόνο Google στα smartphones της προς το παρόν

0

Η Samsung εδώ και αρκετά χρόνια, όπως είναι γνωστό, πλήρωνε την Google για να είναι η default μηχανή αναζήτησης στα Galaxy smartphones. Η εν λόγω συνεργασία όμως τέθηκε σε κίνδυνο στο παρελθόν, όταν οι πληροφορίες ήθελαν την εταιρεία να εξετάζει τη χρήση της Bing ως την default μηχανή αναζήτησης στα smartphones.

Πλέον, η Wall Street Journal επισημαίνει ότι η Samsung έχει βάλει τέλος εσωτερικά, στα σενάρια μετάβασης από την Google στη Bing, επικαλούμενη άτομα με γνώση των διαδικασιών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Samsung αρχικά ήθελε να πραγματοποιήσει τη μετάβαση στη Bing ως τη μηχανή αναζήτησης του Samsung Internet Browser.

H εταιρεία πιστεύεται πως θεωρούσε ότι η αλλαγή δεν θα άλλαζε το status quo καθώς η πλειοψηφία των Samsung χρηστών προτιμούν άλλους browsers όπως τον Chrome. Η εταιρεία μάλιστα αποφάσισε να βάλει οριστικά τέλος στην αξιολόγηση της πιθανότητας μετάβασης λόγω της αποδοχής που θα είχε η κίνηση αυτή από την αγορά, ενώ φοβήθηκε και ενδεχόμενο αντίκτυπο στις σχέσεις με τη Google.



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

*Ακολουθήστε το troleatzisgames στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !