Online Screen Recorder

Αυτό είναι το δεύτερο ‘Ultra’ που θα κάνει ντεμπούτο με το Samsung Galaxy S23 Ultra

0

Τα Samsung Galaxy S23 θα κάνουν ντεμπούτο την 1η Φεβρουαρίου και μαζί με τα τηλέφωνα η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει ακουστικά, νέο φορτιστή, μερικά ακόμα αξεσουάρ, και μία Ultra συσκευή – εκτός από το Galaxy S23 Ultra. Μέχρι πριν λίγο δεν γνωρίζαμε τι θα είναι αυτή η συσκευή, αλλά νεότερο leak αποκάλυψε την ταυτότητα και τα χαρακτηριστικά της. Πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Samsung Galaxy Book 3, του Book 3 Ultra.

Στη σειρά θα δούμε το Galaxy Book 3 Pro και το κορυφαίο Galaxy Book 3 Ultra. Το δεύτερο έχει 13th Gen Intel Core i9 επεξεργαστή, 32GB LPDDR5 μνήμη RAM, και 1TB NVMe SSD PCIe Gen 4. Αν όλα αυτά δεν είανι αρκετά, τα γραφικά αναλαμβάνει μία NVIDIA GeForce RTX 4070. Η οθόνη του είναι στις 16 ίντσες μς 3K AMOLED panel και 2.880 x 1.800 pixels ανάλυση. Το laptop έχει πάχος 17 χιλιοστά και ζυγίζει 1.8 κιλά. Η μπαταρία του είναι 76Wh και στο κουτί έχει 136W αντάπτορα. Τρέχει Windows 11 και έχει υποδοχή για S Pen.

Όπως είπαμε, εκτός από το Samsung Galaxy Book 3 Ultra στη σειρά θα υπάρχει και το Galaxy Book 3 Pro με εκδόσεις που έχουν 14 ιντσών και 16 ιντσών οθόνες. Τα πακέτα αναμένεται να έχουν 13th Gen Intel επεξεργαστές – Core i5-1340P και Core i7-1360P, 16GB μνήμη RAM, μέχρι 1TB NNMe SSD, και Inte Iris Xe. Η μικρές εκδόσεις αναμένεται να έχουν μπαταρία 63Wh, ενώ οι μεγαλύτερες 76Wh. Δεν αναφέρθηκαν τιμές, αλλά θα τις μάθουμε σύντομα.



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

*Ακολουθήστε το troleatzisgames στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !