Online Screen Recorder

Η Lamborghini παρουσίασε την Huracan Super Trofeo EVO2

0

Η Lamborghini παρουσίασε την δεύτερη εξέλιξη του μοντέλου Lamborghini Huracan Super Trofeo όπου θα είναι διαθέσιμη για τις ιδιωτικές ομάδες και τους οδηγούς αγώνων από το 2022.

Εξελίχθηκε από την Ιταλική κατασκευάστρια εταιρία αγωνιστικών αυτοκινήτων Squadra Corse, με ιπποδύναμη 620hp η Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 είναι η τρίτη προσέγγιση ενός μοναδικού αγωνιστικού αυτοκινήτου όπου ανακοινώθηκε πρώτη φορά το 2014.

Η EVO2 παρουσιάζει πολλές αλλαγές από την Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO, η οποία βρισκόταν επί του παρόντος στην 4η σεζόν της συμμετοχής της.

Η Lamborghini είπε ότι αεροδυναμικά και σχεδιαστικά έχει δύο κύρια τμήματα που εξελίχθηκαν μεταξύ της βασικής έκδοσης EVO, η οποία έκανε το ντεμπούτο το 2018, και της διάδοχου EVO2.

Ένα επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος περιλαμβάνει ένα αισθητό ‘ωμέγα’ στο χείλος και εξαγωνικά LED φώτα. Οι νέοι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος έχουν βελτιώσει την εισαγωγή όπως και από το πλάι ενώ το πίσω διορθωμένο μέρος περιέχει επίσης νέα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά.

Το μέγεθος των δισκοφρένων έχει αυξηθεί κατά 10 mm στα 390 mm, σε συνδυασμός με τα νέα τακάκια με μεγαλύτερη επιφάνεια για την βελτίωση της απόδοσης.

Η Lamborghini διατήρησε το σύστημα μετάδοσης κίνησης του Super Trofeo με 5.2 λίτρα και κινητήρα φυσικής αναρρόφησης V10 που συνδυάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων που προμηθεύτηκε από την X-Trac.

Ο όμιλος Volkswagen Group δήλωσε ότι ο σχεδιασμός της Lamborghini Huracan Super Trofeo EVO2 έχει αυτά τα στοιχεία στον σχεδιασμό που “περιμέναμε” να εμφανιστούν στα μελλοντικά αυτοκίνητα δρόμου της εταιρίας.

“7 χρόνια πέρασαν από τότε που παρουσιάσαμε την Huracan Super Trofeo στο Pebble Beach, και τώρα η Squadra Corse θα προσθέσει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία,” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Automobili Lamborghini και πρόεδρος Stephan Winkelmann.

“Η Huracan είναι ένα από τα καλύτερα bestsellers στην ιστορία της μάρκας, και το Super Trofeo μας έχει βοηθήσει επιπλέον να βελτιώσουμε τις επιτυχίες μας.”

Ο επικεφαλής του σχεδιασμού της Lamborghini Mitja Borkert πρόσθεσε: “Όταν προσεγγίσαμε το πρόγραμμα Huracan Super Trofeo EVO2, σκεφτήκαμε αμέσως την έννοια του ‘Racing in Style’.

“Αυτό είναι, ο συνδυασμός της τυπικής επιθετικότητας των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Huracán και τα κλασσικά στιλιστικά χαρακτηριστικά του DNA της Lamborghini.

“Επιπλέον, η Huracan Super Trofeo EVO2 αντιπροσωπεύει μία φουτουριστική προσέγγιση που εν μέρει προβάλει τα σχεδιαστικά στοιχεία της επόμενης γκάμας των αυτοκινήτων δρόμου.”

Η τιμή για την Ευρωπαϊκή αγορά αγγίζει τα €250,000.

Η Lamborghini δήλωσε ότι οι πελάτες της Huracan Super Trofeo EVO θα μπορούν να αγοράσουν ένα πακέτο αναβάθμισης για την επίτευξη των προδιαγραφών της EVO2.

Το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο να κάνει το ντεμπούτο το και στα τρία πρωταθλήματα Super Trofeo το 2022.

Η δεύτερη εξέλιξη της Lamborghini Huracan GT3 Evo θα είναι έτοιμη το 2023.

 

Φωτογραφικό υλικό
















































Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !