Online Screen Recorder

Samsung Galaxy S10: Έρχεται Night mode για την selfie κάμερα

0
Η Samsung έφερε τα Galaxy S10e, S10 και S10+ στην αγορά πριν περίπου 8 μήνες και τα smartphone έχουν δεχθεί μία σειρά από update τα οποία βελτιώνουν και διορθώνουν προβλήματα που εμφανίζουν οι συσκευές.

Τώρα το τελευταίο update που έρχεται στην σειρά S10 ενσωματώνει το security patch του Σεπτεμβρίου 2019 και μία σειρά από feature όπως Night mode για την front facing κάμερα, Live focus video το οποίο εμφανίστηκε αρχικά στα Note 10 και Note 10+ τα οποία αποκαλύφθηκαν τον Αύγουστο, υποστήριξη για DeX και τέλος Link to Windows.

Επιπλέον, στην κάμερα θα υπάρχει η AR Doodle λειτουργία η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο video mode της selfie κάμερας. Φυσικά, όλα αυτά τα feature υπάρχουν ήδη στην σειρά Note 10 και απλά η Samsung επεκτείνει την διαθεσιμότητα τους και σε όλα τα Galaxy S10.

Το update έχει μέγεθος 1.2GB και μετά την εγκατάσταση το τηλέφωνο θα μεταφερθεί στην G97xFXXU3ASIG firmware έκδοση. Πιο συγκεκριμένα το S10e θα μεταφερθεί στην G970FXXU3ASIG, το S10 στην G973FXXU3ASIG και τέλος το S10+ στην G975FXXU3ASIG έκδοση.

Το update για τα Samsung Galaxy S10e, S10 και S10+ θα ξεκινήσει να διατίθεται σταδιακά στις χώρες της Ευρώπης οπότε ίσως αργήσει να έρθει στην Ελλάδα.




Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !