Online Screen Recorder

Samsung Exynos 9825: Ο επεξεργαστής των Galaxy Note 10 είναι χτισμένος σε 7nm

0
Τα τελευταία χρόνια η Samsung εξοπλίζει τις συσκευές των flagship σειρών Galaxy S και τα Galaxy Note 10 με τον ίδιο Exynos επεξεργαστή. Ωστόσο, μάλλον αυτό θα αλλάξει φέτος, διότι όπως όλα δείχνουν τα νέα Samsung Galaxy Note 10 θα είναι εφοδιασμένα με ένα νέο chipset που λέγεται ότι θα είναι ο Exynos 9825.

Η Samsung δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό των Exynos στο Twitter ένα μικρό teaser, το οποίο επιβεβαιώνει ότι στις 7 Αυγούστου θα δούμε τη νέα γενιά επεξεργαστών της. Την ίδια ακριβώς ημέρα πρόκειται να παρουσιαστούν τα Samsung Galaxy Note 10.





Αν και το βίντεο δεν αποκαλύπτει τίποτα για τον Exynos 9825, οι φήμες αναφέρουν ότι θα είναι χτισμένος σε 7nm, σε αντίθεση με τον Exynos 9820 που είναι σε 8nm. Το μικρότερο μέγεθος του node λογικά θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας.

Τον προηγούμενο μήνα είχε εμφανιστεί στο Geekbench ένα Samsung Galaxy Note 10 εφοδιασμένο με τον Exynos 9825, και σύμφωνα με τα score η συσκευή έχει καλύτερες επιδόσεις από το Samsung Galaxy S10+ που είναι έχει τον Exynos 9820.

Υπομονή μέχρι τις 7 Αυγούστου όπου η Samsung θα παρουσιάσει τα Galaxy Note 10 σε ένα Unpacked event στην Νέα Υόρκη. Λίγες ημέρες πριν, στις 5 Αυγούστου, η εταιρεία θα αποκαλύψει το Samsung Galaxy Watch Active 2.



Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !