Online Screen Recorder

Intel 10th Gen Ice Lake: Νέοι επεξεργαστές τέρατα με Iris Plus GPU

0
Η Intel ανακοίνωσε τους νέους Intel 10th Gen Ice Lake επεξεργαστές οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι για 2 σε 1 υπολογιστές. Η σειρά έχει συνολικά 11 επεξεργαστές οι οποίοι έχουν γρήγορη συνδεσιμότητα και την πιο πρόσφατη κάρτα γραφικών της Intel, Iris Plus.

Επιπλέον, η Intel άδραξε την ευκαιρία και ανακοίνωσε το νέο τρόπο κωδικής ονομασίας των επεξεργαστών της. Για παράδειγμα, ο πιο ισχυρός επεξεργαστής της σειράς είναι ο Intel Core i7 – 1064G7. Στο όνομα του το 10 σημαίνει τη γενιά του επεξεργαστή, το 64 είναι αριθμητικά ψηφία για να διαχωρίζονται τα μοντέλα και το G7 είναι το επίπεδο των γραφικών με το 7 να είναι το υψηλότερο και το 1 το χαμηλότερο.





Σύμφωνα με την εταιρεία, οι Intel 10th Gen Ice Lake είναι οι πρώτοι που κατασκευάστηκαν με γνώμονα το AI. Οι επεξεργαστές έχουν τεχνολογία Intel Deep Learning Boost η οποία βελτιώνει την απόδοση των νευρωνικών δικτύων της CPU. Η τεχνολογία αυτή είναι χρήσιμη για την επεξεργασία φωτογραφιών, την πρόσθεση φωτορεαλιστικών εφέ, την βελτίωση της εικόνας και το photo indexing.

Επίσης, οι επεξεργαστές έχουν την Intel Gaussian & Neural Accelerator (GNA) η οποία μπορεί να κάνει επεξεργασία της φωνής και καταστολή του θορύβου στο παρασκήνιο.




Όσον αφορά τις επιδόσεις, η Intel ισχυρίζεται ότι οι επεξεργαστές προσφέρουν μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας και χάρη στη χρήση της Intel Iris Plus έχουν διπλάσιες επιδόσεις, υποστηρίζουν gaming στα 1080p και επεξεργασία 4K βίντεο.




Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, Intel Iris Plus υποστηρίζει ακόμη το Adaptive-Sync της VESA, σκίαση μεταβλητής τιμής και BT.2020, το οποίο επιτρέπει την αναπαραγωγή 4Κ HDR βίντεο .




Στον τομέα της συνδεσιμότητας, οι Intel 10th Gen Ice Lake υποστηρίζουν WiFi 6 και μέχρι και τέσσερις θύρες Thunderbolt. Τέλος, η Intel ανέφερε πως τα πρώτα laptop και υπολογιστές με τους νέους επεξεργαστές θα γίνουν διαθέσιμα τις γιορτές.



Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !