Online Screen Recorder

Asus ZenScreen Touch: Portable display των 15.6 ιντσών

0
Μία νέα φορητή οθόνης αφής αποκάλυψε η Asus κατά την διάρκεια της έκθεσης Computex στην πόλη Ταϊπέι, ονομάζεται ZenScreen Touch και μαζί με το Zenfone 6 Edition 30 ήταν τα δυο highlights της εταιρείας.

Το ZenScreen Touch έχει οθόνη αφής μεγέθους 15.6 ιντσών και IPS panel. Υποστηρίζει 10-point multi-touch και ζυγίζει 900 γραμμάρια ενώ μετράει μόλις 9 χλστ. στο πάχος του. Διαθέτει USB-C θύρα η οποία χρησιμοποιείται τόσο ως θύρα τροφοδοσίας όσο και ως θύρα οθόνης και δίνεται και η επιλογή ο χρήστης να συνδέσει την οθόνη με Micro-HDMI θύρα. Το ZenScreen Touch τροφοδοτείται από δική του build-in μπαταρία 7.800mAh η οποία σύμφωνα με την Asus, διαρκεί έως και 4 ώρες.



Μαζί με το monitor δίνεται και μία θήκη η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως stand. Την οθόνη με τα 2 speakers του 1W μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι οι Windows 10 χρήστες αλλά και αυτοί με Android συσκευή που έχει εγκατεστημένο Android 6.0 ή νεώτερο . Υποστηρίζονται διάφορα aspect ratio, αναλύσεις και φυσικά hotkeys.



Για τους Android χρήστες η Asus φρόντισε να δημιουργήσει κατάλληλη εφαρμογή.

Η Asus αποκάλυψε την οθόνη δεν αποκάλυψε όμως τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας, σίγουρα όμως θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος.



Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !