Online Screen Recorder

ASUS Zenfone 6 Edition 30: Με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο

0
Το Zenfone 6 που αποκάλυψε η Asus σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες έως τώρα διέθετε μόνο μία έκδοση. Σήμερα, η Asus αποκάλυψε μία νέα έκδσοη του smartphone που ονομάζεται Zenfone 6 Edition 30 στην Computex.

Η κυκλοφορία αυτής της έκδοσης είναι για τον εορτασμό των 30 χρόνων της Asus. Ουσιαστικά πρόκειται για μία limited edition και θα κυκλοφορήσουν μόλις 3000 κομμάτια. Οι αγοραστές αυτής της έκδοσης θα έχουν VIP πλεονεκτήματα και μία αποκλειστική εγγύηση 30 μηνών. Επιπλέον, το smartphone θα ενισχυθεί με 12GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.





Η Asus για να μην αφήσει παραπονεμένο το κοινό εκτός από μερικά χαρακτηριστικά άλλαξε και την εξωτερική εμφάνιση του. Το smartphone θα έχει Matte Black απόχρωση με ένα Zen-inspired εικονίδιο στο κέντρο της πίσω πλευράς καθώς και ένα διακριτικό logo με το Edition 30.

Στα υπόλοιπα χαρακτηρστικά τώρα συναντάμε έναν Snapdragon 855, με 5.000 mAh μπαταρία. Μία 6.4 ιντσών 1080p+ notch-less οθόνη χάρη στην flip-up κάμερα η οποία θεωρείται πλέον ο βασιλιάς των selfie.



Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !