Online Screen Recorder

Huawei P Smart Z: Διέρρευσαν renders θα έχει pop-up selfie κάμερα και Ultra Fullview οθόνη

0
Η Huawei ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία νέα P Smart συσκευή με pop-up selfie κάμερα. Αυτό το mid-range smartphone θα ακούει στο όνομα Huawei P Smart Z και θα ακολουθεί τις τάσεις που έθεσε το Vivo NEX S και το Oppo Find X.

Τα renders που έχει leak προέρχονται από το Mobielkopen και σύμφωνα με τους ίδιους η συσκευή θα διαθέτει pop-up selfie κάμερα στα 16MP με διάφραγμα f/2.0. Αυτό επέστρεψε στην Huawei να έχει μικρύνει αρκετά τα bezels του P Smart Z.






Η οθόνη που θα έχει το Huawei P Smart Z θα είναι 6,59 ιντσών με Full HD+ 2.340 x 1.080 pixels ανάλυση, 391 ppi και αναλογία 19.5:9. Σύμφωνα με φήμες, η Huawei θα ονομάσει τη συγκεκριμένη οθόνη Ultra Fullview, εξαιτίας του ultra bezeless σχεδιασμού της.

Όπως και οι πρόγονοι του, τα P Smart (2019) και P Smart+ (2019), έτσι και το Huawei P Smart Z θα είναι εξοπλισμένο με τον Kirin 710, 4GB μνήμη RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και 4.000mAh μπαταρία.

Το Huawei P Smart Z θα διαθέτει διπλές πίσω κάμερες, την κύρια με αισθητήρα 16MP και f/1.8 διάφραγμα και έναν αισθητήρα βάθους 2MP με διάφραγμα f/2.4. Επιπλέον, σύμφωνα με τα renders, στην πίσω πλευρά της συσκευής θα υπάρχει και ένας κλασικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.





Το Huawei P Smart Z αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Midnight Black, Emerald Green και Sapphire Blue, με τιμή 210€. Αν και η Huawei δεν κάνει ποτέ επίσημες παρουσιάσεις των midrange συσκευών της, ίσως αυτή τη φορά να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, διότι το P Smart Z είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με pop-up κάμερα.




Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !