Online Screen Recorder

GP Μπαχρέιν – Αγώνας – Επεισοδιακή νίκη για Ηamilton

0
Σε έναν αγώνα με αρκετό ενδιαφέρον, προσπεράσεις και ανατροπές ο κατάφερε να πάρει μια εμφατική νίκη σε έναν αγώνα που τα είχε όλα! Μια εκρηκτική εκκίνηση, μας χάρισε πολλές δυνατές στιγμές και ανακατατάξεις, που συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στο αμμώδες τοπίο του Μπαχρέιν.

Ο Charles Leclerc εμφανίστηκε αρκετά αγχωμένος στην εκκίνηση και χωρίς μεγάλη σταθερότητα, με αποτέλεσμα να χάσει αρχικά την πρωτοπορία από τον team mate του και αργότερα και την 3η θέση από τον «ανεβασμένο» Bottas! Από εκεί και πέρα υπήρχαν συνεχόμενες ανακατατάξεις και μάχες σε όλη την πίστα… Ο Leclerc κατάφερε γρήγορα να ανακάμψει από την «μουδιασμένη» εκκίνησή του και να ανακτήσει την πρωτοπορία του αγώνα αρκετά γρήγορα.

Αρκετό ενδιαφέρον είχε η μάχη μεταξύ Vettel και Hamilton, με τον Βρετανό να μπαίνει πρώτος στα pit και να καταφέρνει το undercut που τον έφερε μπροστά από τον Γερμανό. Ωστόσο, ο Vettel ανέκτησε την 2η θέση στο γύρο 23, καθώς τα ελαστικά του Hamilton έχασαν σε λιγότερο από 8 γύρους την πρόσφυσή τους. Η μάχη αυτή συνεχίστηκε αμέσως μετά το 2ο pit stop, με τον Hamilton να προσπαθεί πολύ επιθετικά να κερδίσει την μάχη αυτή. Έτσι και έγινε στην στροφή 4, όπου ο Βρετανός κατάφερε να προσπεράσει από την εξωτερική την προπορευόμενη Ferrari.

Και κάπου εκεί όλα άλλαξαν, με την Ferrari να δέχεται απανωτά χτυπήματα. Αρχικά ο Vettel έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου, έκανε τετακε και κάπου εκεί έχασε και τα καινούρια ελαστικά του και λίγο αργότερα την μπροστινή του αεροτομή, σε μια πολύ περίεργη στιγμή… Έτσι βρέθηκε για ένα 3ο pit stop, καθώς η αεροτομή του πια βρισκόταν κάπου μέσα στην πίστα! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά περίπου 15 γύρους πριν τον τερματισμό ο Leclerc ξαφνικά χάνει το MGU-H και κάπως έτσι χάνει ουσιαστικά τον αγώνα. Το tweet που ακολουθεί είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης που δημιουργήθηκε μετά το συμβάν με τον Leclerc!



Προβολή εικόνας στο Twitter



Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Ο Μονεγάσκος έγινε βορά για τους Hamilton, Bottas έχοντας μείνει αβοήθητος χωρίς πλήρη ιπποδύναμη από το μονοθέσιο. Το μόνο καλό συμβάν για τον νεαρό οδηγό της Ferrari, ήταν η ταυτόχρονη έξοδος των 2 Renault που έφερε μέσα στην πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας και διασφάλισε το πρώτο βάθρο για την Ferrari το 2019! Τελικά ο Verstappen έμεινε πίσω από την Ferrari, με τον Sebastian Vettel να κλείνει την πρώτη πεντάδα. Δεύτερο συνεχόμενο 1-2 για την Mercedes, που ήρθε αρκετά ανέλπιστα αυτή τη φορά…

Στα ευχάριστα μετά το τέλος του αγώνα, η 6η θέση του νεαρού Norris με την McLaren, που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο τη φετινή σεζόν. Άτυχος αρκετά ήταν ο Sainz που έδειχνε πως είχε το ρυθμό για κάτι καλό, όπως και οι 2 οδηγοί της Renault, που εγκατέλειψαν ευρισκόμενοι στην βαθμολογούμενη 10άδα!

Εξαιρετικός αγώνας και για τον Kimi Raikkonen με την Alfa Romeo, που τερμάτισε 7ος, μπροστά από τη 2η Red Bull του Pierre Gasly. Βαθμούς κέρδισαν τελικά και οι Alexander Albon και Sergio Perez, τερματίζοντας ανέλπιστα στις θέσεις 9 και 10.



Προβολή εικόνας στο Twitter

LAP 57/57: RACE CLASSIFICATION

Agony for Leclerc 😖
Norris and Albon get their first points in F1 😀 🇧🇭

1.099 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό




Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !