Online Screen Recorder

Χωρίς υποδοχή δίσκου το επόμενο νέο Xbox που ξεκινά αυτή την άνοιξη

0
Δεν μας απασχολεί πλέον εάν οι υπολογιστές μας έχουν συσκευές ανάγνωσης δίσκων, όμως δεν μπορεί να λεχθεί το ίδιο και για τις κονσόλες παιχνιδιών, καθώς τα μοντέλα τρέχουσας γενιάς εξακολουθούν να βασίζονται σε φυσικά μέσα για παιχνίδια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις φήμες, η Microsoft θα μπορούσε να προσπαθήσει να αλλάξει αυτή την δεδομένη κατάσταση την ερχόμενη άνοιξη, επειδή σε μια αναφορά από την σελίδα Windows Central, έχει ακουστεί πως η εταιρεία θα μπορούσε να ψάξει να ξεκινήσει μια κονσόλα Xbox χωρίς υποδοχή για δίσκο. Με την κωδική ονομασία “Maverick”, αυτή θα είναι η κονσόλα που θα έχει ττην τελική εμπορική ονομασία Xbox One S All-Digital Edition. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η συγκεκριμένη κονσόλα θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε ψηφιακές λήψεις για παίκτες που δεν ενδιαφέρονται ή δεν χρειάζονται φυσικά αντίγραφα παιχνιδιών. Φημολογείται ότι θα ξεκινήσει αυτή την άνοιξη όπου οι προ-παραγγελίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν ήδη τον επόμενο μήνα. Δεν υπάρχει καμία λέξη σχετικά με το πόσο θα μπορούσε να κοστίσει αυτή η κονσόλα και αν θα μπορούσε να είναι πραγματικά φθηνότερη από το τρέχον Xbox One S.

Εν τω μεταξύ, μια προηγούμενη φήμη είχε προτείνει ότι η Microsoft θα μπορούσε επίσης να αποκαλύψει κονσόλες Xbox επόμενης γενιάς στο E3 2019, όπου ένα μοντέλο θα μπορούσε να είναι το μοντέλο streaming που θα επωφεληθεί από την υπηρεσία xCloud gaming της εταιρείας.




Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !