Online Screen Recorder

Το Samsung Galaxy A8+ (2018) λαμβάνει ενημέρωση για το Android Pie

0
Η πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google είναι το Android 9 Pie, και οι περισσότεροι κατασκευαστές κάνουν ότι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι τα smartphones τους θα λάβουν ενημέρωση με αυτή την έκδοση του Android.

Το Δεκέμβριο του 2017, ο Νότιο Κορεατικός κατασκευαστής smartphone, Samsung, κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy A8+ (2018), και τότε το smartphone ερχόταν με το Android 7 Nougat. Τον Μάιο του 2018 η εταιρεία διέθεσε την έκδοση Android Oreo, για τη συγκεκριμένο συσκευή, και τώρα επιβεβαίωσε ότι το Samsung Galaxy A8+ (2018) θα πάρει το Android 9 Pie, μαζί με το Android security patch του Φεβρουαρίου.

Προς στιγμήν, η ενημέρωση αυτή είναι διαθέσιμη μόνο στη Ρωσία, και δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα διατεθεί και στις υπόλοιπες αγορές. Η εγκατάσταση της ενημέρωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω του Samsung Smart Switch, ή μπορούμε να την κατεβάσουμε από τις Ρυθμίσεις → Ενημερώσεις λογισμικού.

Το Samsung Galaxy A8+ (2018) έχει 6 ίντσες Full HD+ Super AMOLED οθόνη, και δύο μπροστινές κάμερες στα 16MP και 8MP. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Exynos 7885 SoC με 4 GB / 6 GB μνήμη RAM και 32 GB / 64 GB χώρο αποθήκευσης, και μία 3.500 mAh μπαταρία.

Τέλος, το Samsung Galaxy A8+ (2018) είχε κυκλοφορήσει μαζί με το Samsung Galaxy A8 (2018), ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν αυτή το δεύτερο θα πάρει Android 9 Pie.



Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !