Online Screen Recorder

Το αναδιπλούμενο Motorola RAZR θα μπορούσε να υποστηρίξει μοναδικά χαρακτηριστικά

0
Δεκαπέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού Motorola RAZR, η εταιρεία φημολογείται ότι αναβιώνει τον θρύλο της μέσω της κυκλοφορίας ενός νέου πτυσσόμενου smartphone.

Τώρα οι XDA Developers κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τις αναφορές των πηγών τους ότι το εμπορικό σήμα που βασίζεται στο Σικάγο δουλεύει πράγματι σε ένα smartphone με δύο οθόνες. Επιπλέον, χάρη σε ορισμένες διαρροές περί των λειτουργιών του λογισμικού, ο ιστότοπος έχει διαπιστώσει ότι αυτή η συσκευή είναι σχεδόν βέβαιο ότι αναζωογονεί την σειρά RAZR της Motorola. Η δεύτερη οθόνη πρέπει να υποστηρίζει πολλαπλές εφαρμογές

Όπως φαίνεται από ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ανακαλύφθηκε τον Ιανουάριο, το νέο Motorola RAZR θα έχει πιθανώς μια δευτερεύουσα οθόνη στο εξωτερικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή ορισμένων πληροφοριών. Ωστόσο, η πρόσβαση στην πλήρη εμπειρία Android είναι απίθανη. Μέσω του δικού της λογισμικού, η Motorola περιορίζει τις εφαρμογές που μπορούν να έχουν πρόσβαση στη δευτερεύουσα οθόνη. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι το αρχικό εύρος θα περιλαμβάνει μια μικρή συλλογή προεγκατεστημένων εφαρμογών όπως τα Moto Actions και Moto Camera.




Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !