Online Screen Recorder

GP Μπαχρέιν – Κατατακτήριες – Πρώτη pole για τον Leclerc!

0
O Charles Leclerc πήρε την pole position για την Ferrari στο Μπαχρέιν, και ταυτόχρονα την πρώτη της καριέρας του, με τον οδηγό της Scuderia να είναι ταχύτερος του team-mate του, Sebastian Vettel, κατά τρία δέκατα! Στο 3-4 οι Mercedes, με τον Hamilton μπροστά.

Ο Μονεγάσκος έδειξε να έχει τον πρώτο λόγο για την pole ήδη από την πρώτη προσπάθεια στο Q3, ενώ και στη δεύτερη βελτίωσε τον χρόνο του, ολοκληρώνοντας με 1:27.866. Ο Vettel έκανε μόλις μία προσπάθεια στο τέλος, αλλά ήταν μακριά από τον χρόνο του Leclerc, μένοντας δεύτερος.

Οι δύο Mercedes δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω και περιορίστηκαν στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, με τους Hamilton και Bottas να είναι πιο κοντά σε χρόνους στο Q3 σε σχέση με τις προηγούμενες περιόδους, αλλά και πάλι εκτός διεκδίκησης της pole.

O Verstappen πήρε την πέμπτη θέση, κάνοντας επίσης μόλις μία προσπάθεια στο τέλος, ενώ εξαιρετική παρουσία είχαν οι δύο Haas αλλά και οι δύο McLaren, με τους Magnussen, Sainz, Grosjean, Raikkonen και Norris να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα των κατατακτηρίων, όντας και πολύ κοντά σε χρόνους.

Στη μάχη του Q2, ενδέκατος κατέληξε ο Daniel Ricciardo για την Renault, μπροστά από τους Albon, Gasly – που και πάλι απογοήτευσε – Perez και Kvyat, με τον Ρώσο να αντιμετωπίζει μηχανικό πρόβλημα και να μην κάνει δεύτερη προσπάθεια για να περάσει στο Q3.

Τέλος, στο Q1 είχαμε επίσης έντονες μάχες με μικρές διαφορές, με τους Giovinazzi, Hulkenberg, Stroll, Russell και Kubica να αποκλείονται, και για ακόμη μία φορά τις δύο Williams να είναι πολύ μακριά από τον ανταγωνισμό, καταλαμβάνοντας την τελευταία σειρά της κατάταξης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε τον αυριανό αγώνα, για να διαπιστώσουμε αν ο Leclerc θα πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του, αλλά και να δούμε αν οι Mercedes θα καταφέρουν να κοντράρουν τα μονοθέσια της Scuderia για το πρώτο σκαλί του βάθρου.


Αναλυτικά η κατάταξη:







Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !