Online Screen Recorder

Μεταξύ των πολυάριθμων χαρακτηριστικών του, το Xiaomi Mi 9 θα περιλαμβάνει το “GAME TURBO”

0
Ανένδοτος είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, ως προς το θέμα διαρροών για το επερχόμενο Mi 9, δεν σταματάει να μας “πλημμυρίζει” με νέα και τώρα μας αναφέρει πως η συσκευή θα αξιοποιήσει πλήρως την ισχυρή απόδοση του Snapdragon 855 και αυτό θα γίνει με την προσθήκη της λειτουργία Game Turbo Game. To Mi 9 θα προβλέπει πολύ έξυπνα τις σύνθετες σκηνές των παικτών και θα αποστείλει πόρους του συστήματος σε πραγματικό χρόνο για να αποφύγει αποτελεσματικά οποιαδήποτε εμπλοκή.

Το Xiaomi Mi 9 διαθέτει επίσης εργαλειοθήκη παιχνιδιών όπου μπορείτε να δείτε την απόδοση σε πραγματικό χρόνο της CPU, του ποσοστού χρήσης GPU και του αριθμού πλαισίου παιχνιδιών. Ο Lei Jun είπε ότι ο διευθυντής προϊόντων της Xiaomi, Wang Teng, αγαπά να παίζει παιχνίδια και λέει ότι το Xiaomi Mi 9 είναι το πιο cool για gaming. Ο Wang Teng εξέτασε το Xiaomi Mi 9 με δημοφιλή παιχνίδια όπως “Glory of the King”, “Strike Battlefield”, “All Force Attack”, “Crash” Bad 3, “Wild Action”, “Clash of Clans” . Ισχυρίζεται ότι το Mi 9 έτρεξε ομαλά τα πάντα χωρίς μεγάλη πίεση.




Με αυτό το χαρακτηριστικό, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Xiaomi Mi 9 για να απολαύσουν παιχνίδια υψηλής ευκρίνειας και το smartphone δεν θα τους απογοητεύσει. Έχει επίσης ένα αποτελεσματικό σύστημα ψύξης για να διασφαλίσει ότι το smartphone δεν θα υπερθερμανθεί.




Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !