Online Screen Recorder

MWC 2019: Τα πάντα για το Sony Xperia 1

0
Η Sony παρουσίασε την “ναυαρχίδα” της εταιρείας Sony Xperia 1, στα πλαίσια της MWC 2019. Το νέο μοντέλο της εταιρείας, έχει σκοπό να προσφέρει νέες εμπειρίες στον κάτοχο του.

Η παρουσίαση της Sony, είχε πολλές εκπλήξεις και φυσικά το Xperia 1. Με την Sony να φέρνει νέο σχεδιασμό και νέες τεχνολογίες, προκειμένου ο πελάτης να έχει την καλύτερη εμπειρία.

Το Xperia 1, φέρνει την εμπειρία του cinema, στην συσκευή σας. Είναι η πρώτη συσκευή που έχει οθόνη 21:9 CinemaWide 6.5” 4K HDR OLED. Η αναπαραγωγή των χρωμάτων και η ποιότητα της εικόνας, διαφέρει από την αντίστοιχη άλλων συσκευών. Με την βραβευμένη τεχνολογία BRAVIA TV και HDR της Sony, να προσαρμόζονται στο Xperia 1, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και streaming υλικό, σε υψηλής ποιότητας χρώμα και contrast. Η τεχνολογία Master Monitor που έχει χρησιμοποιηθεί σε ταινίες του Hollywood, έρχεται στην συσκευή, μέσω του Creator mode. Με το Illuminant D65, υποστηρίζει ITU-R BT.2020 και DCI-P3.




Όπως είναι αναμενόμενο, η οπτική εμπειρία χρειάζεται και τον κατάλληλο ήχο. Γι’αυτό και το Xperia 1, χρησιμοποιεί το σύστημα Dolby Atmos. Επίσης, επειδή το mobile gaming βρίσκεται σε περίοδο ανάπτυξης, με την βοήθεια του Game Enhancer, βελτιώνεται η εμπειρία του gaming, καθώς μπορείτε να μπλοκάρετε ειδοποιήσεις την ώρα που παίζετε.

Το σύστημα της κάμερας, έχει τρία 12MP modules. Η κύρια κάμερα έχει σένσορα 1/2.6” με f/1.6 lens και Optical SteadyShot (OIS+EIS) ενώ χρησιμοποιεί το Dual Pixel autofocus. Οι άλλες δύο κάμερες, σας επιτρέπουν να κάνετε zoom in (2x telephoto lens, 52mm) ή zoom out(ultra-wide lens, 16mm), αναλόγως με το τι θέλετε να κάνετε φυσικά.




Όσον αφορά τα video, δημιουργήθηκε το Cinema Pro app, το οποίο σας επιτρέπει καταγραφή στα 24fps, προφίλ χρώματος και επεξεργασία του υλικού σας.

Το Xperia 1, έχει λεπτό και εργονομικό σχεδιασμό. Είναι αδιάβροχο και για την κατασκευή του, έχει χρησιμοποιηθεί το Corning® Gorilla® Glass 6, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος της συσκευής. Θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα: Μαύρο, Μωβ, Γκρι και άσπρο.



Όσον αφορά την απόδοση, το chipset της συσκευής είναι το Snapdragon™ 855. Με την βοήθεια του, μπορείτε να έχετε υψηλές ταχύτητες. 25% γρηγορότερη CPU και 40% γρηγορότερη GPU, κάτι το οποίο κάνει το Xperia 1 κατάλληλο για mobile gaming. Έχει μπαταρία 3330 mAh η οποία χρησιμοποιεί το σύστημα Smart Stamina και το Xperia Adaptive Charging, προκειμένου να έχετε μπαταρία όλη μέρα.

Μαζί με το Xperia 1 κυκλοφορούν και τα ανάλογα αξεσουάρ. Το Open-ear Stereo Bluetooth® headset SBH82D, σας επιτρέπει να ακούτε μουσική και να κάνετε κλήσεις ασύρματα. Ενώ η θήκη Style Cover Touch SCTI30, έρχεται σε πολλά χρώματα, με διάφανο το μπροστινό μέρος, προκειμένου να έχετε πρόσβαση στο κινητό σας ακόμα κι όταν αυτό είναι κλειστό.


Το Xperia 1, έρχεται με το Android™ 9 Pie και θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2019.



Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !