Online Screen Recorder

MWC 2019: OnePlus 5G έρχεται με λειτουργία 5G Cloud Gaming και κόστος κάτω από $1000

0
Η MWC 2019 δεν είναι τυχαία η μεγαλύτερη mobile έκθεση του κόσμου. Όλοι οι κατασκευαστές κινητών την επιλέγουν για την ανακοίνωση νέων συσκευών και τεχνολογιών. Φέτος, δύο είναι τα hot σημεία της έκθεσης, το 5G και τα Foldable τηλέφωνα.

Η Huawei, η Samsung και η Xiaomi έχουν παρουσιάσει ήδη κάποιες συσκευές 5G. Η καινοτομία όμως ανήκει στην Huawei που ανακοίνωσε το πρώτο 5G foldable smartphone, το οποίο είναι το Huawei Mate X. Επίσης, η Xiaomi παρουσίασε το φθηνότερο 5G flagship της αγοράς, που δεν είναι άλλο από το Xiaomi Mi Mix 3 5G. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει τίποτα για το πολυαναμενόμενο OnePlus 5G.

Τελικά η Κινέζικη κατασκευάστρια smartphone παρουσίασε ένα πρωτότυπο του OnePlus 5G, κλεισμένο προσεκτικά σε μία γυάλινη προσθήκη, στο booth της Qualcomm. Η συσκευή είναι τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα για το design της. Παρ’ όλα αυτά, η OnePlus έχει επιβεβαιώσει ήδη ότι το OnePlus 5G θα έχει τον Snapdragon 855 με το X50 modem της Qualcomm. Οπότε, γι’ αυτό η OnePlus επέλεξε να προμοτάρει τη συσκευή της από το booth της Qualcomm.



Στην οθόνη του OnePlus 5G αναπαράγεται ένα demo βίντεο, στο οποίο βλέπουμε δύο από τις δυνατότητες του νέου smartphone. Η πρώτη είναι το 5G cloud gaming, και στο βίντεο η OnePlus παρουσιάζει ένα σενάριο στο οποίο οι παίκτες θα χρειάζονται μόνο το τηλέφωνο τους και ένα gamepad για να παίζουν οποιοδήποτε παιχνίδι. Σύμφωνα με την εταιρεία, χάρη στις δυνατότητες επεξεργασίας του cloud συστήματος και τις ταχύτητες απόκρισης που προσφέρει το 5G οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν τα παιχνίδια χωρίς να τα κατεβάζουν στη συσκευή τους. Επίσης, η OnePlus αναφέρει ότι όλη η τεχνολογία του 5G cloud gaming θα ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τη βοήθεια του Snapdragon Elite Gaming.



Η δεύτερη δυνατότητα που μας παρουσιάζει το βίντεο είναι η προβολή ζωντανής ροής μηνυμάτων από οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο. Τα μηνύματα προέρχονται από τη σελίδα “Say Hello to 5G” που σχεδίασε η OnePlus, και έχει τεθεί σε λειτουργία από τις 22 Φεβρουαρίου. Η συσκευή είναι διαρκώς συνδεδεμένη με την πλατφόρμα, και μπορεί να στείλει το μήνυμα του οποιοσδήποτε θέλει, από κάθε γωνιά του κόσμου, είτε είναι fan της εταιρείας είτε όχι.



Η OnePlus ανακοίνωσε ότι θα προσπαθήσει να κρατήσει την τιμή του OnePlus 5G κάτω από τα 1000 δολάρια. Το 5G smartphone της OnePlus θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Ιούνιο σε Αγγλία και Ευρώπη, σε συνεργασία με τον πάροχο Elisa.




Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !