Online Screen Recorder

LG V50 ThingQ: 5G με δυνατότητα σύνδεσης δεύτερης οθόνης

0
Η LG μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των 5G κινητών με το νέο V50 ThingQ, την αναβαθμισμένη έκδοση του V40 από το περασμένο φθινόπωρο.

Εκτός από κάποια νέα χαρακτηριστικά το V50 ThingQ δεν έχει πολλές διαφορές από τον προκάτοχό του. Η βασική του, όμως, διαφορά είναι ότι η συσκευή μπορεί να υποστηρίξει τη νέα γενιά δικτύου 5G. Επειδή, λοιπόν, η χρήση του 5G απαιτεί μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας, η χωρητικότητα της μπαταρίας του V50 ThingQ έχει αυξηθεί στα 4.000 mAh. Όσο για τον επεξεργαστή, θα έρχεται με τον Qualcomm Snapdragon 855, ο οποίος υποστηρίζει το 5G modem της Qualcomm με ονομασία X50, καθώς και νέο σύστημα ψύξης για να ανταπεξέλθει η συσκευή στις αυξημένες θερμοκρασίες που θα δημιουργούνται από αυτόν.







Παρόλα αυτά, το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του V50 ThingQ είναι ένα αξεσουάρ που θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να συνδέσει μία δεύτερη οθόνη OLED 6.2 ιντσών. Αυτή η οθόνη, που ονομάζεται Dual Screen, θα επεκτείνει την οθόνη του κινητού και θα τροφοδοτείται από την μπαταρία του, παρέχοντας, έτσι, ευκολία στη φορητότητα.

Πληροφορίες σχετικά με την τιμή της συσκευής και την ημερομηνία κυκλοφορίας της δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα αν και μπορεί να κυκλοφορήσει στην αγορά πριν τα τέλη Ιουνίου, πράγμα που εξαρτάται από την ημερομηνία κυκλοφορίας των 5G δικτύων.


Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !