Online Screen Recorder

Κανείς δε μπορεί να βγάλει το παραμικρό συμπέρασμα

0
Με το πέρας των πρώτων ημερών των χειμερινών δοκιμών, πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, όμως η πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίθετη.

Όλοι θα ήθελαν να βγάλουν πρωταθλητή από τον χειμώνα. Είναι γνωστό ποιος είναι το φαβορί, όμως είναι δύσκολο να πει κάποιος με βεβαιότητα ότι και φέτος οι τίτλοι θα πάνε στην Mercedes.

Οι πρώτες μέρες των δοκιμών, το μόνο που πραγματικά έδειξαν οι ομάδες (ιδιαίτερα οι μεγάλες), είναι πόσο καλά γνωρίζουν να κρύβονται. Και μάλλον το κάνουν καλά.

Είναι, για παράδειγμα, μάλλον αδύνατον να πιστέψει κανείς πως η Sauber είναι η πρώτη δύναμη και η  Mercedes η 6η, 7η ή 8η δύναμη.

Αυτό που όλοι πρέπει να κάνουμε είναι να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, γιατί ειδικά τώρα, αυτό είναι τελείως ανούσιο. Στο μόνο που όλοι θα πρέπει να συμφωνήσουμε πάντως, ειναι φέτος να έχουμε την τύχη να δούμε ένα ακόμα πιο θεαματικό πρωτάθλημα, με όσο το δυνατόν περισσότερους διεκδικητές γίνεται. Αυτό θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί για το άθλημα αλλά και για τους φίλους του σπορ.

Το μοναδικό συμπέρασμα που μπορεί, ωστόσο να βγει είναι πως η χιλιοταλαιπωρημένη Williams, αντιμετωπίζει απίστευτα προβλήματα με την κατρακύλα για την ιστορική ομάδα να μην έχει τελειωμό.




Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !