Online Screen Recorder

Θήκες δείχνουν το Huawei P30 Pro με waterdrop notch και τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος

0
Μετά το P20 Pro που έκανε την εμφάνισή του το Μάρτιο με τρεις κάμερες, η Huawei φαίνεται να ετοιμάζει το P30 Pro με τέσσερις κάμερες και waterdrop notch, σύμφωνα με τα όσα δείχνουν θήκες της εταιρείας Olixar.

Τα smartphone με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος εμφανίζονται όλο και πιο συχνά, και η Huawei δείχνει να θέλει να πάει ένα βήμα παρακάτω, ενσωματώνοντας τέσσερις κάμερες στο P30 Pro, εφόσον τα όσα προέρχονται από την εταιρεία κατασκευής θηκών Olixar είναι πραγματικά. Οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν όμως πως αλλαγές πιθανόν να υπάρχουν και στο μπροστινό μέρος της συσκευής, με το notch να δείχνει πιο μικρό από το αντίστοιχο του P20 Pro.

Πιο συγκεκριμένα, η τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος του P30 Pro δείχνει να έχει όλους τους φακούς τοποθετημένους σε ένα πλαίσιο, διατηρώντας την κάθετη διάταξη, ενώ το flash έχει μεταφερθεί στη δεξιά πλευρά των καμερών, με δύο μικρόφωνα να είναι τοποθετημένα πάνω από αυτό. Οι θήκες βρίσκονται ήδη για προ-παραγγελία στο online κατάστημα MobileFun, και παρατηρούμε πως δεν υπάρχει ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως θα βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη, όπως ο αντίστοιχος του Mate 20 Pro.











Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !