Online Screen Recorder

GP Αυστραλίας – Αγώνας – Θριαμβευτική νίκη Vettel, 1-3 η Ferrari

0
Το top gun της Ferrari, ο Sebastian Vettel, βρέθηκε στην κορυφή του Αυστραλιανού GP, ακολουθούμενος από έναν εμφανώς απογοητευμένο Lewis Hamilton που, αν και βρέθηκε στην pole position, εντούτοις είδε μια επανάληψη του περσινού έργου, μέσα από ένα συνδυασμό προβλημάτων της Mercedes του και κακών επιλογών του.

Στην τρίτη θέση, ο Kimi Räikkönen έφερε δεύτερη θέση στο βάθρο για τη Ferrari, αποκρούοντας την ολομέτωπη επίθεση του Daniel Ricciardo που τα έδωσε όλα για να γίνει ο πρώτος Αυστραλός πιλότος που κατακτά θέση στο βάθρο της χώρας του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Δράμα για τη Haas, που είδε και τους δύο πιλότους της να εγκαταλείπουν εντός μερικών λεπτών, ο μεν Magnussen επειδή η αλλαγή του πίσω αριστερού τροχού δεν έγινε σωστά, ο δε Grosjean ελάχιστα λεπτά αργότερα εντός ενός σύννεφου καπνού. Ακόμα χειρότερα, η ομάδα ελέγχεται πλέον για unsafe release των μονοθεσίων της, εγκατάλειψη και DNF και για τους Gasly, Ericsson (στο ντεμπούτο της ομάδας με τα χρώματα της Alfa) και Sirotkin (στο ντεμπούτο του ίδιου στη Formula 1), πιθανότατα λόγω βλάβης στα φρένα.

Στο ίδιο έργο θεατής και ο Max Verstappen που, αν και προσπάθησε, δεν τα κατάφερε, αφού όμως μας χάρισε εντυπωσιακά spins 360 μοιρών και αφού προσπέρασε παράτυπα τον Fernando Alonso εν μέσω κίτρινης σημαίας - ο Ισπανός σύντομα επανήλθε μετά από νόημα του Verstappen στη θέση του, τερματίζοντας πέμπτος και χαρίζοντας χαμόγελα στη McLaren, που έχει καιρό να δει τόσο καλό αποτέλεσμα.






Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !