Online Screen Recorder

GP Αυστραλίας – Κατατακτήριες – «Κατέστρεψε» τον ανταγωνισμό ο Hamilton

0
O Lewis Hamilton έδειξε τα δόντια του και με την δεύτερη προσπάθεια στο Q3 πήρε την pole position, κατά 6 δέκατα ταχύτερος από τον Raikkonen. Στην 3 θέση ο Vettel, από κοντά ο Verstappen. Στην 5η θέση ο τοπικός ήρωας, Daniel Ricciardo ο οποίος όμως θα έχει ποινή 3 θέσεων. Η έκπληξη της ημέρας είναι η Haas η οποία βρέθηκε στο 6-7, μπροστά από την Renault, ενώ ο Bottas τράκαρε και δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιον χρόνο.




Q1

Οριακό πέρασμα στο Q2 για την Force India η οποία από τις δοκιμές του περασμένου μήνα έδειχνε πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Ocon ήταν μόλις για 3 εκατοστά του δευτερολέπτου γρηγορότερος από τον Hartley. Από την άλλη, οι πρώτες ομάδες δεν αντιμετώπισαν κάποια δυσκολία, με τον Hamilton να κάνει επίδειξη δύναμης.

Q2

Αλλαγή στα δεδομένα είχαμε στο Q2 με τον Vettel να καταφέρνει να βρεθεί στην 1η θέση, κατά ένα δέκατο έναντι του μεγάλου του ανταγωνιστή. Από κοντά και ο Bottas, ενώ ο Verstappen έκανε έναν πολύ καλό χρόνο και σκαρφάλωσε στην 4η θέση. Φοβερή επίδοση από Renault και Haas που και τα 2 μονοθέσια των ομάδων πέρασαν στο Q3. Εκτός Q3 έμειναν η Force India, η McLaren και ο Stroll.

Q3

Άσχημο ξεκίνημα για τον Valtteri Bottas ο οποίος τράκαρε και εγκατέλειψε, λίγο αφότου τα πράσινα φώτα άναψαν. Ο Φιλανδός, κυριολεκτικά, «το ‘χασε στην στροφή 2. Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά με καθεστώς κόκκινης σημαίας τα αυτοκίνητα βγήκαν και πάλι στην πίστα. Απίστευτη μάχη στην πρώτη προσπάθεια των οδηγών. Ο Hamilton πρώτος, ο Vettel, 4 εκατοστά πιο αργός και 2 εκατοστά ακόμα πιο αργός ο Verstappen. Στα 2 δέκατα ο Raikkonen και στα 3,5 ο Ricciardo. O Hamilton τελικά στην δεύτερη προσπάθειά του κατέστρεψε τον ανταγωνισμό, έχοντας 6 δέκατα διαφορά από τον 2ο Raikkonen. Οριακά πιο πίσω ο Vettel στην 3η θέση, με τον Verstappen σε απόσταση αναπνοής από τον Γερμανό. Πιο πίσω ο Ricciardo ο οποίος θα έχει και ποινή 3 θέσεων. Τέλος, η Haas κατάφερε να βρεθεί μπροστά από την Renault.


















πηγη 



 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !