Online Screen Recorder

OnePlus 6: Διέρρευσε, ενσωματώνει notch σαν του iPhone X και πλάτη σαν του Galaxy S9+;

0
Το OnePlus 5T έχει μόλις λίγους μήνες στην αγορά και έχει αντικαταστήσει το 5 που με την σειρά του δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνο. Τον Ιούνιο η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τον νέο εκπρόσωπο της, OnePlus 6, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να διέρρευσε πριν λίγο.

Συγκεκριμένα, στο Weibo κάποιος ανήρτησε δύο εικόνες που υποτίθεται πως απεικονίζουν το επερχόμενο 6 μοντέλο. Λίγο μετά την δημοσίευση τους, η ανάρτηση “κατέβηκε”, όμως οι φωτογραφίες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Η συσκευή φαίνεται λειτουργεί με το Android 8.1 Oreo, βασισμένο στο OxygenOS 5.1, εκδόσεις που ακόμα δεν κυκλοφορούν για το 5T. Επίσης, ενσωματώνει 6GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Όμως, μακράν πιο ενδιαφέρουσα είναι η πλήρης αποκάλυψη του design. Από μπροστά, το smartphone θυμίζει πολύ στο iPhone X, κυρίως λόγω της ύπαρξης μιας εγκοπής (notch) στην ίδια θέση που την έχει και το επετειακό smartphone της Apple.

Όσον αφορά το πίσω μέρος (στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το λογότυπο της OnePlus), η κάθετη διπλή κάμερα, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων από κάτω και η (μάλλον) γυάλινη κατασκευή φέρνουν αρκετά στις μνήμες μας την πλάτη του νεοανακοινωθέντος Samsung Galaxy S9+. Εν ολίγοις, αν η συσκευή που απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι όντως το OnePlus 6, θα μπορούσαμε να πούμε πως η εταιρεία “δανείστηκε” κάποιες σχεδιαστικές ιδέες από τα iPhone X και Galaxy S9+. Όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε στο καλοκαίρι θα εμφανίζονται όλο και περισσότερες διαρροές σχετικά με το επερχόμενο νέο OnePlus smartphone. Μένει να δούμε αν οι σημερινές εικόνες ανταποκρίνονται όντως στην πραγματικότητα ή όχι.






Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !