Online Screen Recorder

Παρουσιάστηκε η Mercedes W09

0
Με την περιγραφή της ομάδας ως «Περισσότερο από ένα μηχάνημα», η Mercedes-AMG Petronas Motorsport παρουσίασε το πιο εξελιγμένο αυτοκίνητο της για την Formula1, την F1 W09 EQ Power

Περισσότερο από ένα μηχάνημα: καθώς συγκεντρώνει 1.000 χρόνια εργατοωρών, τις ελπίδες και τα όνειρα ολόκληρης της οικογένειας της Mercedes.

Προσμένοντας να ξεκινήσουν οι αγώνες άμεσα, η Mercedes-AMG Petronas Motorsport παρουσίασε το νέο της αυτοκίνητο σήμερα στο Silverstone με ζωντανές παρουσίαση σε απευθείας σύνδεση στο internet, ενώ έκανε το shakedown νωρίτερα.

«Αυτή είναι πάντα μια πολύ συναρπαστική στιγμή γιατί αυτό που έχει σχεδιαστεί σαν σύνολο είναι εδώ μπροστά μας ζωντανό» σχολίασε ο Toto Wolff, ενώ ο Lewis Hamilton συμπλήρωσε: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι!»

«Ως οδηγός αισθάνεσαι πραγματικά ιδιαίτερα με το να είσαι σε θέση να οδηγήσεις αυτό το μηχάνημα.» είπε ο Valtteri Bottas.

Το νέο μονοθέσιο της Mercedes για τη σεζόν του 2018 της Formula 1 πάτησε αρχικά την πίστα για πρώτη φορά στο Silverstone πριν από την επίσημη παρουσίασή του αργότερα την Πέμπτη.

Ο Valtteri Bottas οδήγησε την W09 στο Silverstone, με τη Mercedes να χρησιμοποιεί μία από τις δύο ημέρες τηλεοπτικών γυρισμάτων για να ολοκληρώσει ένα shakedown.

Ο Φινλανδός πραγματοποίησε μια σειρά γύρων το πρωί και παρέδωσε το αυτοκίνητο στον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton για να συνεχίσει με λίγους γύρους το απόγευμα.


 










πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !