Online Screen Recorder

Η νέα κάμερα K-1 Mark II της Pentax μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με έως και ISO 819.200

0
Η Ricoh ανακοίνωσε χθες μια νέα κάμερα: τη Pentax K-1 Mark II 35 mm DSLR. Πρόκειται για μια ανανεωμένη έκδοση του πρωτοτύπου Pentax K-1 που κυκλοφόρησε το 2016.

Για όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την αρχική Pentax K-1, η Ricoh προσφέρει για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα μια συμφωνία για την αναβάθμιση του κυκλώματος και του λογότυπου της παλαιότερης φωτογραφικής μηχανής με τις νέες λειτουργίες και λογότυπο της Mark II με κόστος $ 550, οι πελάτες μπορούν να αναβαθμίσουν το παλιότερο εργαλείο από τις 21 Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Η νέα κάμερα διαθέτει τον ίδιο full-frame αισθητήρα 36,4 megapixel, αλλά τώρα διαθέτει μια μονάδα επιταχυντή και επεξεργαστή εικόνας Prime IV, που βοηθούν και τα δύο να παράγουν φωτογραφίες υψηλότερης ανάλυσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η Ricoh ισχυρίζεται ότι η νέα Penta K-1 Mark II μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες σε ISO τόσο υψηλό όσο 819.200. Μπορεί επίσης να καταγράψει κλιπ ταινιών πλήρους ανάλυσης HD σε ανάλυση 1920 x 1080, αλλά το βίντεο 4K περιορίζεται σε μια ταινία παράξενου χρονικού διαστήματος.

Η νέα κάμερα διαθέτει επίσης αναβαθμισμένο λογισμικό, το οποίο τώρα μπορεί να συλλέγει έγχρωμα δεδομένα RGB για κάθε pixel, για να αποδίδει εικόνες με "πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια και πιο αληθινά χρώματα" από άλλες κάμερες DSLR. Η μηχανή συνεχίζει να έχει το μηχανισμό shake reduction της προηγούμενης γενιάς και τώρα έχει αναβαθμίσει τη λειτουργία της ανίχνευσης μετατόπισης pixels για υποτιθέμενη λήψη περισσότερου χρώματος σε κάθε pixel.








Το σώμα της Pentax K-1 Mark II είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου που ισχυρίζεται η Ricoh ότι είναι ανθεκτικό στη σκόνη και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Έχει μια εύκαμπτη οθόνη LCD 3,2 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 3: 2 που μπορείτε να προσαρμόσετε καθώς τραβάτε από διαφορετικές γωνίες.

Η P-K-1 Mark II κυκλοφορεί τον Απρίλιο περίπου στην τιμή των $ 1.999,95. Μπορεί να συνδυαστεί με φακό Pentax-D 28-105mm στα $ 2,399.95.



πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !