Online Screen Recorder

Huawei: Νέο MateBook X Pro και νέα σειρά tablet MediaPad M5

0
Η Huawei παρουσίασε το νέο της φορητό υπολογιστή MateBook X Pro, με τη σειρά tablet MediaPad M5 και το πρώτο τερματικό CPE που υποστηρίζει το πρότυπο τηλεπικοινωνίας 3GPP για δίκτυα 5G.

Το Huawei MateBook X Pro είναι ένα εξαιρετικά λεπτό αλλά ισχυρό laptop με οθόνη αφής FullView διαγωνίου 13,9 ιντσών, που καταλαμβάνει το 91% της επιφάνειάς του. Στο εσωτερικό του «κρύβεται» επεξεργαστής Intel Core i5 ή i7, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce MX150 με 2 GB GDDR5 μνήμης και μπαταρία 57,4Wh (τυπική χωρητικότητα) μεγάλης αυτονομίας.

Αυτά τα στοιχεία καθιστούν το MateBook X Pro ένα από τα ελαφρύτερα και συγχρόνως ισχυρότερα laptops της αγοράς. Το Huawei MateBook X Pro διαθέτει επίσης σύστημα ήχου Dolby Atmos και ειδικά κατασκευασμένα ηχεία.

Η σειρά tablets Huawei MediaPad M5 ξεχωρίζει χάρη στην 2K ΗD, ClariVu 5.0 οθόνη με 2.5D γυαλί σε διαστάσεις 8,4 ή 10,8 ιντσών. Η σειρά διαθέτει τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία της Harman Kardon, τα οποία πλαισιώνει η τεχνολογία Histen της Huawei, για επιβλητικό 3D ήχο υψηλής ποιότητας. Ειδικότερα το MediaPad M5 Pro των 10,8 ιντσών συνοδεύεται από το εξαιρετικά ακριβές M-Pen με 4.096 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης.




Τέλος, το Huawei 5G CPE είναι το πρώτο στο είδος του που υποστηρίζει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρότυπο τηλεπικοινωνιών 3GPP. Σε εκδόσεις κατάλληλες για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσφέρει ταχύτητες downlink έως και 2Gbps, ενώ μπορεί να λειτουργήσει σε δίκτυα 4G και 5G. Στηρίζεται στο chipset Balong 5G01 που έχει αναπτύξει η Huawei – το πρώτο στον κόσμο που υποστηρίζει το πρότυπο 3GPP για εμπορική χρήση – συμβατό με όλες τις ζώνες 5G, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στο φάσμα millimeter wave (MMW) και κάτω από τα 6GHz.

Τα Huawei MateBook X Pro και Huawei MediaPad M5 Series θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη, την Κίνα, τη Βόρειο Αμερική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή από την άνοιξη του 2018.




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !