Online Screen Recorder

Το αυτόνομο drone Skydio δεν επηρεάζεται από τα δέντρα

0
Το μεγάλο πλεονέκτημα του Skydio R1 drone είναι ότι μπορεί να πετά αυτόνομα και να παρακολουθεί το αντικείμενο που καταγράφει ακόμα και μέσα από δέντρα.

Μία ομάδα αποφοίτων του MIT έχει δημιουργήσει το startup Skydio, το οποίο και πλασάρει το πρώτο του drone ως μία ιπτάμενη κάμερα που μπορεί να πετά αυτόνομα και να παράγει ενδιαφέρουσες μορφές κινηματογραφικού περιεχομένου.

Το Skydio μπορεί να παρακολουθεί ένα αντικείμενο και να το καταγράφει διαρκώς, άσχετα με το πού και πώς κινείται αυτό. Το Skydio R1 drone χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να φτάσει στην τελική του μορφή, στην οποία είναι εξοπλισμένο με 13 κάμερες που του επιτρέπουν να καταγράφει βίντεο σε ποιότητα 4Κ.




Στο εσωτερικό του έχει έναν πολύ ισχυρό επεξεργαστή NVIDIA, με 64 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Μπορεί να πετά σε μέγιστη ταχύτητα 40 Km/h, με την εμβέλειά του να φτάνει έως και τα 91 μέτρα. Οι δύο μπαταρίες του προσφέρουν δυνατότητα πτήσης 16 λεπτών, ενώ το βάρος του είναι 1 κιλό.

Υπάρχει μία εφαρμογή για το smartphone, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να χειριστεί το Skydio R1 Drone και να δει τα στοιχεία της πτήσης του. Η τιμή του Skydio R1 Drone υπολογίζεται στα 2499 δολάρια στην Αμερική και τον Καναδά όπου θα διατεθεί.




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !