Online Screen Recorder

Burnout Paradise Remastered για PS4 και Xbox One

0
Ένα Βραζιλιάνικο blog εντόπισε σε λίστα εγχώριου καταστήματος μια remastered έκδοση του Burnout Paradise προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Xbox One τον Μάρτιο με τιμή περίπου 38 ευρώ, αλλά λόγω του ότι στην Βραζιλία τα games είναι γενικά ακριβότερα απ’ ό,τι στον υπόλοιπο κόσμο, μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση είναι τα περίπου 28-30 ευρώ.

Το γεγονός γεννά απορίες, διότι η ΕΑ είχε ανακοινώσει το 2015 ότι δεν έχει τον χρόνο ή την πρόθεση να κυκλοφορήσει HD remasters και πέρσι δήλωσε πως δεν θα αναπτύξει remastered έκδοση για το Mass Effect επειδή θα αποσπούσε χρόνο και προσοχή από άλλες επερχόμενες κυκλοφορίες. Πάντως, το 2018 θα είναι η 10η επέτειος της κυκλοφορίας του Burnout Paradise και μια remastered έκδοση θα ήταν ένας λογικός τρόπος εορτασμού της.

Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι επιβεβαιωμένο, οπότε τηρείστε επιφυλάξεις. Παρ’ όλα αυτά, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα φήμη και αναμένουμε να δούμε αν θα αλλάξει η στάση της ΕΑ προς τα remasters αν τελικά επαληθευτεί.

[UPDATE: 5/1/18 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία] Σύμφωνα με το Gematsu, το Burnout Paradise remaster θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 16 Μαρτίου, ημερομηνία που χρονικά είναι κοντά στην 1η Μαρτίου η οποία φημολογούνταν μέχρι πρότινος.

[UPDATE 2: 15/1/2018] Η EA δεν έχει απαντήσει επίσημα για το remaster του Burnout Paradise αλλά το εντοπίσαμε σε online κατάστημα. Συγκεκριμένα εδώ, υπάρχουν πληροφορίες ότι το Burnout Paradise HD θα κυκλοφορήσει 30 Μαρτίου και θα κοστίζει 40 ευρώ. Όπως έχει συμβει και άλλες φορές στο παρελθόν, όταν κάποιος τίτλος εντοπίζεται online σε κατάστημα, κατά πάσα πιθανότητα η η κυκλοφορία του είναι δεδομένη αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρο.

[UPDATE 3: 20/2/2018 - Ανακοινώθηκε επίσημα] H Electronic Arts ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την επικείμενη κυκλοφορία της remastered έκδοσης του Burnout Paradise. Η νέα αυτή έκδοση θα έχει ανάλυση 1080P στα Xbox One και PS4, ενώ θα υποστηρίζει 4K στα PS4 Pro και Xbox One X. Επίσης θα περιλαμβάνει και τα οκτώ κύρια DLC του Year of Paradise. Μαζί με την ανακοίνωση δημοσιεύτηκε και ένα reveal trailer το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:





[UPDATE 4: 21/2/18 - Δεν θα περιλαμβάνει μικροσυναλλαγές] Η καταχώρηση του Burnout Paradise Remastered στο PlayStation Store αναφέρει ότι το remaster θα περιλαμβάνει μικροσυναλλαγές.

Παρόλα αυτά η EA δήλωσε ότι η συγκεκριμένη καταχώρηση είναι λάθος και ότι η remastered έκδοση δεν θα περιέχει τελικά μικροσυναλλαγές, καθώς η συγκεκριμένη αναφορά είναι λανθασμένη. Είτε η EA άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή ή η φράση για τις μικροσυναλλαγές γράφτηκε... από συνήθεια.




πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !