Online Screen Recorder

Η Wiko διευρύνει το portfolio των συσκευών που διαθέτει στην Ελλάδα

0
Έχοντας λανσάρει την παρουσία της στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2017, η γαλλική εταιρεία έξυπνων κινητών τηλεφώνων Wiko ενισχύει το portfolio της στην τοπική αγορά, παρουσιάζοντας πέντε νέα smartphones.

Το Sunny 2, το Sunny 2 Plus, το Tommy2, το Lenny 4 Plus και το Harry είναι οι πέντε νέες συσκευές που παρουσιάζονται στο ελληνικό κοινό σε τιμές που κινούνται από τα 60€ μέχρι τα 130€.






Sunny 2, το μικρό

Το Sunny 2 είναι το νέο μικρών διαστάσεων smartphone (οθόνη 4 ιντσών), που συγκεντρώνει όλες τις βασικές λειτουργίες. Διαθέτει πίσω κάμερα 5 Megapixel με φακούς 3P για μείωση των παραμορφώσεων, πίσω LED φλας για συνθήκες χαμηλού φωτισμού και εμπρός κάμερα 2 Megapixel με φλας οθόνης. Έχει αποθηκευτικό χώρο 8 GB, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί στα 64 GB με κάρτα SD. Βγαίνει με μεταλλική σχεδίαση σε τρία χρώματα: γκρι space, χρυσαφί και πρασινογάλαζο.



Sunny 2 Plus, ο ιδανικός σύντροφος πολυμέσων

Το Sunny 2 Plus είναι το ίδιο χαριτωμένο με τον προκάτοχό του, αλλά έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη 5 ιντσών. Διαθέτει πίσω κάμερα 5 Megapixel, επαγγελματική λήψη, λειτουργία HDR για μέγιστη αντίθεση, πανοραμική λήψη, δίνει τη δυνατότητα για λήψεις σε ριπή, ενώ η εμπρός κάμερα του είναι 2 Megapixel. Ο αποθηκευτικός χώρος των 8GB μπορεί να επεκταθεί στα 64 GB με κάρτα SD, λειτουργεί με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GΗz σε 3G+, τρέχει με Android Nougat ενώ επίσης υποστηρίζει Dual SIM. To Sunny 2 Plus έρχεται σε δύο μεταλλικά χρώματα: μαύρο και χρυσαφί.



Tommy 2, η καθημερινή παρέα

Το Tommy 2 κάνει την καθημερινότητα του χρήστη πιο εύκολη, έχοντας ενσωματώσει τις τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία, όπως το ψηφιακό πορτοφόλι για ανέπαφες πληρωμές και κάρτα μετακινήσεων, ενώ επίσης χαρακτηρίζεται από τις πολύ υψηλές ταχύτητες σε δίκτυα 4G. Είναι εξοπλισμένο με το πιο πρόσφατο λειτουργικό Android Nougat και διαθέτει τον υψηλών επιδόσεων τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm 1,3GΗz.

Άλλα χαρακτηριστικά είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα προβολής πολλαπλών παραθύρων, ενώ διαθέτει πίσω κάμερα 8 Megapixel με φλας LED, μπροστινή κάμερα 5 Megapixel με φλας οθόνης και δυνατότητες όπως φωτογράφιση με Παρέλευση χρόνου, Επαγγελματική λήψη, HDR και Ζωντανά φίλτρα. Οι ανάγκες σε χώρο αποθήκευσης καλύπτονται με 8 GB και την δυνατότητα επέκτασης έως τα 128 GB. Το Tommy 2 κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, μαύρο και κόκκινο.



Lenny 4 Plus, o «θρύλος» σε μεγαλύτερο μέγεθος

Το Lenny 4 Plus είναι φτιαγμένο για ψυχαγωγία, διαθέτει οθόνη HD 5,5 ιντσών για να απολαμβάνει ο χρήστης ολοζώντανα και εξαιρετικά ευκρινή πολυμέσα, να παρακολουθεί ταινίες και να απολαμβάνει σερφάρισμα στο Internet, έξω στη λιακάδα και με ολοκάθαρη θέαση της οθόνης από οποιαδήποτε οπτική γωνία, χάρη στην τεχνολογία IPS. Το Lenny 4 Plus διαθέτει πίσω κάμερα 8 Megapixel, που είναι εξοπλισμένη με φακούς 4P για μειωμένες παραμορφώσεις και βελτιωμένη φωτεινότητα, ενώ με την υποστήριξη Dual SIM, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο αριθμοί τηλεφώνου σε μία συσκευή. Η νέα συσκευή έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή, λειτουργικό σύστημα Android Nougat, αποθηκευτικό χώρο 16 GB με δυνατότητα επέκτασης. Κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: μαύρο, χρυσαφί και πρασινογάλαζο.



Harry, το γρήγορο

Το Harry είναι το νέο smartphone της Wiko με τις υψηλότερες επιδόσεις. Διαθέτει οθόνη HD 5 ιντσών με φωτεινότητα 420 nit, πίσω κάμερα 13 Megapixel, εξοπλισμένη με συναρπαστικές λειτουργίες και μπροστινή κάμερα 5 Megapixel για selfie. Λειτουργεί σε δίκτυα 4G με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GΗz, διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 16 GB, λειτουργικό σύστημα Android Nougat και υποστηρίζει επίσης δύο κάρτες SIM. Κυκλοφορεί με μεταλλικό πίσω κάλυμμα, σε δύο χρώματα: ανθρακί και χρυσό.

Η Vodafone λανσάρει σε αποκλειστικότητα το Tommy 2, ενώ τα άλλα τέσσερα smartphones είναι διαθέσιμα σε όλα τα δημοφιλή καταστήματα λιανικής (Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public και Media Markt), ενώ οι προτεινόμενες τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής: Sunny 2 στα 59,90€, Sunny 2 Plus στα 69,90€, Tommy 2 στα 99,90€ (αποκλειστικά στην Vodafone), Lenny 4 Plus στα 99,90€ και Harry στα 129,90€.



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !