Online Screen Recorder

Samsung Galaxy X: Ανακοινώνεται σύντομα το αναδιπλούμενο smarthone;

0
Η Samsung έχει γνωστοποιήσει στο παρελθόν πως ένα εκ των βραχυπρόθεσμων πλάνων της είναι η κυκλοφορία ενός αναδιπλούμενου smartphone. Μάλιστα υπήρχαν αναφορές που ήθελαν τον Κορεάτη κολοσσό να παρουσιάζει την φουτουριστική συσκευή πριν τα τέλη του 2017, αλλά όλες διαψεύστηκαν.

Πριν από λίγες ώρες όμως η Sammy επιβεβαίωσε έμμεσα τόσο την ύπαρξη του αναδιπλούμενου Galaxy X(αν αυτό τελικά ονομάζεται έτσι), όσο και το τελικό στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι διαδικασίες δοκιμών. Συγκεκριμένα, ο Κορεάτικος ιστότοπος του κατασκευαστή διέθεσε έναν σύνδεσμο αντιμετώπισης και επίλυσης προβλημάτων (link) για το smartphone με κωδική ονομασία G888N0, που παραπέμπει στο Galaxy X, τον οποίο θα επισκέπτονται οι χρήστες για υποστήριξη. Το ίδιο είχε συμβεί πρίν από λίγες μέρες με τα Galaxy A5 και A7 (2018) που αναμένουμε να επισημοποιηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Εφόσον το μυστηριώδες Galaxy X έχει την δικιά του σελίδα για υποστήριξη πελατών, όλα δείχνουν πως η ανακοίνωση του από την Samsung είναι κοντά. Πιθανόν το κινητό να δεί για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας στην CES του Ιανουαρίου. Ίσως πάλι η Sammy να διοργανώσει ένα ξεχωριστό event για να παρουσιάσει το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone με εύκαμπτη οθόνη (μαζικής παραγωγής). Βέβαια, ήδη αρκετοί υποστηρίζουν πως το απόθεμα του Galaxy X θα είναι εξαιρετικά περιορισμένο τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας, περίπου στα 100 χιλιάδες κομμάτια.

Αν όντως το concept phone της Samsung κάνει την παρθενική του εμφάνιση στις αρχές του νέου έτους, θα μπορούσε να αποτελέσει μια σοβαρότατη απειλή για την πορεία του iPhone X στην αγορά. Μένει να δούμε την χρηστικότητα μιας αναδιπλούμενης συσκευής, με την υλοποίηση τουλάχιστον που ετοιμάζει η Samsung. Ποιος θα είναι ο λόγος και τι θα κερδίζουν οι χρήστες έχοντας την δυνατότητα να το διπλώσουν; Θα πρόκειται για ένα υβριδικό smartphone / tablet; Μήπως διπλωμένο είναι εξαιρετικά παχύ για τα σημερινά δεδομένα; Όλα οι προαναφερθείσες ερωτήσεις θα απαντηθούν από την ίδια την Samsung σύντομα.





Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !