Online Screen Recorder

Oppo A79: Με οθόνη 6″ OLED 18:9, 4GB RAM και τιμή 360 δολάρια

0
H Oppo ανακοίνωσε επίσημα το νέο της κινητό Oppo A79, με την οθόνη και το design να είναι ίδια με της ναυαρχίδας Oppo R11s, αλλά τα τα εσωτερικά χαρακτηριστικά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την ναυαρχίδα.

Το Oppo A79 ενσωματώνει οθόνη 6 ιντσών OLED με ανάλυση 2180 x 1080 pixels και 18:9 aspect ratio. Τα bezels στην επάνω και κάτω πλευρά έχουν μειωθεί σημαντικά, δίνοντας στην μεσαίας κατηγορίας συσκευή αρκετά υψηλή αναλογία-οθόνης συσκευής.













Μέσα βρίσκουμε οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P23 2.5GHz, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Διαθέτει μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη VOOC charge για να φορτίζει γρήγορα.

Η κάμερα στην πλάτη του Oppo A79 είναι 16 Megapixel, όπως και στην μπροστινή πλευρά, αλλά η διαφορά είναι ότι η μια έχει διάφραγμα φακού F/1.8 και η δεύτερη F/2.0. Κάτω από την κύρια κάμερα στην πλάτη, είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.



Τέλος, το Oppo A79 τρέχει Android 7.1.1 Nougat με Color OS 3.2, διαθτέτει dual-SIM slots, 4G LTE, VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, USB Type-C και GPS.

Θα γίνει διαθέσιμο από 1 Δεκεμβρίου με τιμή περίπου στα 360 δολάρια. Πρώτα θα κυκλοφορήσει στην Κίνα σε Champagne και Black, αλλά δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα έρθει σε άλλες αγορές.





Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !