Online Screen Recorder

Huawei P11 Plus: Με οθόνη αναλογίας 18:9 το δείχνει διαρροή

0
Εικόνες που λέγεται ότι ανήκουν στο Huawei P11 Plus ήρθαν στη δημοσιότητα, οι οποίες δείχνουν μια συσκευή με αναλογία οθόνης 18:9.

Μπορεί να πέρασε μικρό χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του Huawei Mate 10 και Huawei Mate 10 Pro, αλλά ήδη οι οπαδοί της Huawei έχουν αρχίσει να κάνουν εικασίες για την ανοιξιάτικη σειρά συσκευών, η οποία πιθανότατα θα μας φέρει τα Huawei P11 και Huawei P11 Plus.

Σύμφωνα με τις εικόνες που λέγεται ότι ανήκουν στο Huawei P11 Plus, η συσκευή φαίνεται να έχει αναλογία οθόνης 18:9, κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση καθώς αποτελεί τη φετινή τάση στις οθόνες που φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και το 2018.

Επίσης, από τις εικόνες μπορούμε να διακρίνουμε ότι η συσκευή θα έρχεται με διπλή κάμερα στην πλάτη. Δεδομένου ότι πρόκειται λογικά για πρωτότυπο, τα μεγάλα εξογκώματα των αισθητήρων αναμένεται να μειωθούν.



Ακόμη, από τις εικόνες φαίνεται ότι η συσκευή θα έρχεται με θύρα USB-C και υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά.





Το Huawei P11 Plus αναμένεται να ανακοινωθεί στο MWC 2018 στα τέλη Φεβρουαρίου, που πάλι όμως είναι νωρίς καθώς η εταιρεία συνήθως ανακοινώνει τις σειρές P περίπου τον Απρίλιο.

Όμως, ήδη ακούγονται φήμες ότι το Samsung Galaxy S9 θα παρουσιαστεί ακόμη νωρίτερα από το MWC. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, λογικό είναι πολλές εταιρείες να «εκμεταλλευτούν» τα Βαρκελώνη (όπου λαμβάνει χώρα το MWC) για να επιδείξουν τις ναυαρχίδες τους.



Όπως και να έχει, ακόμη κι αν ισχύουν οι εικόνες των διαρροών, επειδή μάλλον πρόκειται για πρωτότυπο, λογικά θα υπάρχουν αλλαγές μεταξύ αυτής και της τελικής έκδοσης.



Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !