Online Screen Recorder

Το Skyforge έρχεται στο Xbox One

0
Το πολυβραβευμένο action MMORPG παιχνίδι Skyforge, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στο Xbox One, όπως ανακοίνωσε η δημιουργός του, Allods Team, με την early access για το παιχνίδι να ξεκινά στις 10 Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι το Skyforge διαδραματίζεται στον πλανήτη Aelion, όπου οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με επιθέσεις εξωγήινων εισβολέων. Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους «Αθάνατο Ηρώα», μέσα από τις 15 διαφορετικές classes που διατίθενται. Το παιχνίδι συνδυάζει sci-fi και fantasy στοιχεία, ενώ διαθέτει μηχανισμούς μάχης "που οι παίκτες δεν θα συναντήσουν σε οποιοδήποτε άλλο MMO" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία. Τέλος, το Skyforge υπόσχεται να προσφέρει παρά πολλές ώρες στο Campaign mode του και στα PvE και PvP modes του, ενώ θα απλώνεται σε περισσότερες από εκατό τοποθεσίες.

Το Skyforge είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία για το Xbox One, μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου, που αναμένεται να ξεκινήσει η early access του. Όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία θα λάβουν ως δώρο ένα αποκλειστικό bonus pack (τα περιεχόμενα του οποίου μπορείτε να τα δείτε στην εικόνα που ακολουθεί).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της ανακοίνωσης της κυκλοφορίας του Skyforge στο Xbox One.







πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !