Online Screen Recorder

Razer Lancehead Tournament Edition

0
Το Razer Lancehead Tournament Edition είναι η νεότερη πρόταση της Razer στα ενσύρματα αμφιδέξια ποντίκια. Το Lancehead απευθύνεται σε όλων των ειδών τους παίκτες, αφού με το σχεδιασμό του και τα εννέα συνολικά πλήκτρα η μεγαλύτερη γκάμα παικτών θα είναι καλυμμένη. Όπως είναι φυσικό, το σήμα κατατεθέν πλέον της Razer, ο Chroma φωτισμός, είναι και εδώ παρόντας και εντυπωσιάζει. Τέσσερα σημεία με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από 16 εκατομμύρια χρώματα, καταφέρνουν να αναδείξουν το ποντίκι οπτικά, με μεγάλη ευκολία.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, το νέο ποντίκι της εταιρίας είναι σίγουρα ένα από τα ομορφότερα. Φυσικά, και τεχνολογικά το mouse δεν απογοητεύει, αφού κάτω από το στιβαρό προφίλ και το άμεσο feedback των βασικών πλήκτρων κρύβονται δυο mechanical switches, μια πατέντα της Razer σε συνεργασία με την Omron. Το βάρος του Lancehead ανέρχεται στα 104 γραμμάρια, αριθμός που το κατατάσσει στη μεσαία προς βαριά κατηγορία ποντικιών.



Δυστυχώς, καθόλου εργονομικά και εντυπωσιακά δεν είναι τα τέσσερα πλαϊνά πλήκτρα (δύο σε κάθε πλευρά), τα οποία έχουν μια μαλακή υπόσταση με πιο χαλαρό feedback ενώ τα δύο στην αντίθετη πλευρά από τον αντίχειρα του παίκτη είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθούν στους φρενήρεις ρυθμούς ενός παιχνιδιού. Στα αρνητικά συγκαταλέγεται και το grip, το οποίο έχει πολύ λείο texture με αποτέλεσμα -και λόγω του βάρους- το ποντίκι να γλιστράει από τα χέρια. Όσοι σκέφτονται να προβούν σε αγορά του Razer Lancehead Tournament Edition, θα τους κοστίσει περίπου 90 ευρώ ενώ πέρα από την ενσύρματη έκδοση υπάρχει και η ασύρματη με την ανάλογη αύξηση στην τιμή.



πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !