Online Screen Recorder

Triangle: Το app της Google για να ελέγχεις τα mobile data σου

0
Προκειμένου να έχουμε καλύτερο έλεγχο ως προς τα δεδομένα που χαλάει η κάθε εφαρμογή, η Google προχώρησε στην δημιουργία ενός ειδικού app, που ονομάζει Triangle και αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει τις δοκιμές. Το app σου επιτρέπει να δεις πόσα δεδομένα έχουν μείνει.

Επίσης έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τα δεδομένα σου και να καθορίσεις ποια apps θα χρησιμοποιούν τα mobile data. Με το Triangle μπορείς ακόμη και να καθορίσεις τη διάρκεια του χρόνου, που μπορεί μια εφαρμογή να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα.

Για παράδειγμα, αν έχεις μπλοκάρει το Google Maps από τα mobile data, όταν ανοίξεις την εφαρμογή, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σε ρωτάει αν θέλεις να ενεργοποιήσεις τα δεδομένα για 10 λεπτά, μια ώρα ή επ ‘αόριστον.







Ωστόσο, η Google δεν περιορίζεται μόνο στο data saving. Σε συνεργασία με παρόχους δίνει δωρεάν δεδομένα ως ανταμοιβή, σε όσους δοκιμάζουν νέα apps. Προς το παρόν η Google δοκιμάζει την εφαρμογή στις Φιλιππίνες και δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το αν και πότε μπορεί να έρθει σε άλλες χώρες.

Πως θα σας φαινόταν να έρθει προς τα μέρη μας;









Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !