Online Screen Recorder

Acer: Παρουσίασε laptop με Remix OS

0
Η Acer ανακοίνωσε φορητό υπολογιστή ο οποίος έρχεται με προ-εγκατεστημένη την custom έκδοση του Android, το Remix OS και στόχος είναι η αγορά της Κίνας. Το laptop που ανακοίνωσε η Acer είναι μια έκδοση του Acer Aspire ES1-131 το οποίο και κυκλοφορεί κανονικά με Windows 10.

Στη συγκεκριμένη έκδοση η εταιρεία έχει προ-εγκαταστήσει το Remix OS το οποίο και είναι optimized για χρήση σε υπολογιστές μιας και διαθέτει για παράδειγμα taskbar ή υποστήριξη για να βλέπετε πολλά παράθυρα ταυτόχρονα.

Το Aspire ES1-131 είναι ένα entry-level φορητό χαμηλού κόστους και έρχεται με οθόνη διαγωνίου 11,6 ιντσών ανάλυσης 1.366×768 pixels, ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Celeron N3150 ο οποίος είναι τετραπύρηνος, 4GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 500GB. Στον εξοπλισμό του βα βρείτε Gigabit ethernet, Wi-Fi 802.11 b/g/n αλλά και BLuetooth 4.0, ενώ ζυγίζει περίπου 1,27 κιλά.

Το Acer Aspire ES1-131 θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα και θα είναι περιορισμένης παραγωγής, ενώ αν τα πάει καλά σε πωλήσεις είναι πιθανόν να το δούμε και σε άλλες αγορές.


Acer Aspire ES1 RemixOS 1 570

Acer Aspire ES1 RemixOS 2 570
Πηγή






Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !