Online Screen Recorder

Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα του 2016 για τη Ferrari – Arrivabene

0


Το αφεντικό της Ferrari, Maurizio Arrivabene λέει ότι το πρωτάθλημα του 2016 δεν έχει τελειώσει για την ομάδα του, παρά ένα ανιαρό αποτέλεσμα στο Grand Prix του Μονακό.

Ο αγώνας της Κυριακής ήταν η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που μια Ferrari δεν ήταν στο βάθρο καθώς ο Kimi Raikkonen αποσύρθηκε με ζημιές στη μπροστινή πτέρυγα και ο Sebastian Vettel τερμάτισε τέταρτος πίσω από την Force India του Sergio Perez. Για το δεύτερο αγώνα στη σειρά η ιταλική ομάδα είχε ξεπεραστεί από την Red Bull και τώρα έχει μόνο ένα πλεονέκτημα εννέα βαθμών πάνω από την ομάδα του Milton Keynes στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, καθώς και ένα αυξανόμενο έλλειμα 67 βαθμών στην κυρίαρχη ομάδα της Mercedes στην πρώτη θέση.

Ο Raikkonen έχει πέσει στην τέταρτη θέση στην κατάταξη των οδηγών, 45 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Nico Rosberg και ο Vettel είναι στη πέμπτη ένα βαθμό πίσω από τον ομόσταυλό του. Ωστόσο ο Arrivabene αρνείται να αποδεχθεί ότι ο τίτλος του 2016 φεύγει μακριά από την ομάδα του αυτή τη σεζόν.

«Δεν υπάρχει περίπτωση», είπε στο Μονακό. «Δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί είδατε το αποτέλεσμα από εδώ είναι αρκετά καλό, [ο Lewis] Hamilton έρχεται πίσω και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας, να διατηρήσουμε την εστίαση μας σε αγώνες και να κοιτάξουμε μπροστά. Νομίζω ότι αυτό το πρωτάθλημα πρόκειται να να είναι αρκετά ενδιαφέρον.»

Ο Arrivabene είπε ότι η Ferrari πρέπει να επικεντρωθεί στην έλλειψη ρυθμού στο τελικό στάδιο των προκριματικών αφού έχασε από τη Mercedes και τη Red Bull στους δύο τελευταίους αγώνες.

«Το μόνο βάθρο που μας λείπει είναι το τελευταίο. Στην αρχή της σεζόν… δεν θα σας πω την ιστορία και πάλι, ξέρετε τι συνέβη, αλλά δεν θέλω να βρούμε δικαιολογίες. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί στη Βαρκελώνη – μόνο στο Q3 – και το ίδιο και εδώ και στη συνέχεια πληρώσαμε το τίμιμα κατά την διάρκεια του αγώνα.

«Παίρνω τα μαθήματα και πρέπει να κατανοήσουμε ποιο πραγματικά είναι το πρόβλημα γιατί αν θυμηθούμε στο Q1 όχι μόνο στη Βαρκελώνη, γιατί είναι μια άλλη ιστορία, αλλά εδώ στο Q1 κάναμε ένα 1:40.1 και είμασταν πιο αργοί στο Q3. Έτσι, αυτό είναι το πρόβλημα που πρέπει να το κοιτάξουμε.»



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !