Online Screen Recorder

Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες;

0
Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν οι πρώτες δοκιμές της Βαρκελώνης και με μία γρήγορη ματιά, μπορεί κάποιος να προσέξει πως η Ferrari έκανε τους ταχύτερους χρόνους και η Mercedes τους περισσότερους γύρους, με τις υπόλοιπες ομάδες… ακόμα να ψάχνονται.

Το σίγουρο είναι πως η Mercedes αλλά και η Scuderia έχουν χαώδη διαφορά από τους υπόλοιπους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι οι μόνοι διεκδικητές των δύο τίτλων για φέτος. Σε ότι αφορά την Ιταλική ομάδα, έχει να κατακτήσει κάποιον τίτλο από το 2008. Φέτος όμως, η νέα SF16-H, φαίνεται να είναι έτοιμη ώστε να μπει δυνατά στη διεκδίκηση των τίτλων. Αυτό είναι κάτι το οποίο επιβεβαίωναν από πέρσι και ο Arrivabene αλλά και ο Lauda. Από την άλλη, οι πρωταθλητές μπορεί να μην πραγματοποίησαν τους ταχύτερους χρόνους, αλλά σημείωσαν, με μεγάλη διαφορά μάλιστα, τους περισσότερους γύρους.

Πιο πίσω, η Red Bull, δείχνει έτοιμη να »χτυπήσει» την τρίτη θέση από την Williams, με τις δύο ομάδες όμως, να βρίσκονται πολύ πίσω από τους πρωτοπόρους. Από την άλλη, η McLaren φαίνεται να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα αξιοπιστίας με πέρσι. Η Force India δείχνει αρκετά δυνατή και αξιόπιστη, ενώ η Sauber δεν έχει παρουσιάσει το φετινό της μονοθέσιο. Αρκετά σταθερή δείχνει η Toro Rosso και η Haas. Η Renault επίσης δείχνει να είναι σε καλό δρόμο και η Manor Marussia βρίσκεται ξανά στα χαμηλά.

Όλα αυτά βέβαια, είναι μία πρώτη εντύπωση με βάση τις δοκιμές της Βαρκελώνης. Αυτό όμως μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα καθώς υπάρχουν ακόμα 3 εβδομάδες μέχρι την αυλαία του πρωταθλήματος και φυσικά, υπάρχουν και οι δεύτερες δοκιμές, στην ίδια πίστα, οι οποίες θα γίνουν από την 1η ως τις 4 Μαρτίου.




πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !