Online Screen Recorder

Δε τα παρατάει για το πρωτάθλημα ο Sebastian Vettel

0
Ο Sebastian Vettel δεν έχει αποκλείσει τις πιθανότητές του για τον παγκόσμιο τίτλο του 2015, μετά τη δεύτερη νίκη του με τη Ferrari του σεζόν στο Ουγγρικό Grand Prix .

Με τις Mercedes των Lewis Hamilton και Nico Rosberg στην έκτη και όγδοη θέση στο Hungaroring, ο Vettel μείωσε στους 42 βαθμούς τη διαφορά από τη κορυφή στο πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι παραμένει «ρεαλιστικός» για τις πιθανότητές του, ο Vettel δεν βλέπει κανένα λόγο για τον οποίο η Ferrari δεν μπορεί να συνεχίσει να κλείνει το χάσμα και να θέσει περαιτέρω πίεση στις Mercedes.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε, και πολύ ανάκτηση του χαμένου εδάφους, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», είπε.

«Είμαι σίγουρος ότι εμείς θα προσπαθήσουμε τα πάντα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι προσπαθήσουμε να μείνουμε ήρεμοι, προσπαθώντας να κάνουμε το καλύτερο μας, και θα δούμε που θα μας πάει το ταξίδι.»

Ο Vettel πρόσθεσε ότι η Ferrari εισέρχεται στις θερινές διακοπές ικανοποιημένη με τις προσπάθειές της μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.

«Είμαι σίγουρος ότι εκτιμάται καλά από όλη την ομάδα το διάλλειμα τώρα, και να ανακεφαλαιώσουμε από ένα πολύ, πολύ καλό ξεκίνημα μέχρι τώρα,» είπε ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Η Ferrari κατέχει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών, 147 βαθμούς πίσω από τη Mercedes.




Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !