Online Screen Recorder

Preview Grand Prix Βρετανίας: Silverstone 03-05 Ιουλίου 2015

0
Τα P Zero πορτοκαλί σκληρά και P Zero λευκά μεσαία ελαστικά έχουν επιλεγεί για το Βρετανικό Grand Prix στο Silverstone: μία γρήγορης ροής πίστα που παίρνει πολλά από τα ελαστικά, ειδικά κατά τη διάρκεια των πολλών γρήγορων στροφών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ φθορά, ιδιαίτερα αν οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος είναι υψηλές – κάτι που αναμένεται να είναι φέτος.

Ο Paul Hembery, αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli σχολιάζει: «Το Silverstone είναι πάντα μια φανταστική περίπτωση, με μία εξαιρετικά καταρτισμένη και ενθουσιώδης βάση Βρετανών θεατών.
Είναι μία από τις λίγες πίστες όπου οι οδηγοί λένε ότι μπορούν πραγματικά να ακούσουν το πλήθος καθώς οδηγούν.

Όπως συνέβη και πέρυσι, θα φέρουμε τα δύο σκληρότερα ελαστικά μας, επειδή το Silverstone μας δίνει τα υψηλότερα πλευρικά ενεργειακά φορτία της σεζόν. Αυτά θέτουν σοβαρές απαιτήσεις όσον αφορά τόσο την σύνθεση ελαστικών όσο και τη δομή. Έτσι θα πρέπει να δούμε μεταξύ ενός και δύο pit stops στο Silverstone, ειδικά αν ο καιρός είναι ζεστός, όπως αναμένεται να είναι.

Τούτου λεχθέντος, ο ζεστός καιρός ήταν η πρόβλεψη για σειρά ετών στο παρελθόν – και παρ’ολαυτά είχαμε συχνά βρεθεί με μια δόση πιο παραδοσιακών βρετανικών καιρικών συνθηκών! Έτσι, οι ομάδες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένες για τα πάντα και να σκεφτούνε για το πώς να πάρουν το μέγιστο από τα ελαστικά τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο σύνολό του, και όχι μόνο περίοδο προς περίοδο. Το Silverstone είναι μία από τις πίστες που ανταμείβει πραγματικά την απόλυτη γενναιότητα και την αφοσίωση, έτσι πρέπει να έχουμε ένα πολύ καλό αγώνα.»
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !