Online Screen Recorder

Isabeli Fontana - ένα από τα πιο sexy κορμιά στον κόσμο!

0
Γεννημένη το 1983 στη Κοριτίμπα της Βραζιλίας, η Isabeli Fontana είναι ένα από τα γνωστότερα και πλουσιότερα supermodels του πλανήτη και το ατελείωτο κορμί της έχει ντυθεί από τις γνωστότερες μάρκες ρούχων και εσωρούχων του κόσμου. Με δύο γάμους στο ενεργητικό της αλλά και με δύο διαζύγια (έχει δύο παιδιά), η Fontana, με το περίεργα «σκληρό» πρόσωπο και μ’ έναν «αέρα» που αποπνέει στυλ και γοητεία, ξεκίνησε μόλις στα 13 την καριέρα της στις πασαρέλες όταν και έφτασε μέχρι τα τελικά σ’ έναν διαγωνισμό ομορφιάς του πρακτορείου Elite.
Παρόλα αυτά, έγινε διάσημη μόλις τρία χρόνια αργότερα όταν εξαιτίας της επιλογής της από την «Victoria’s Secret» να τη χρησιμοποιήσει σε κάποια καμπάνια εσωρούχων της, δημιουργήθηκε πολύ μεγάλος θόρυβος εξαιτίας του ότι ήταν ανήλικη. Εντούτοις, αυτή ήταν η αφορμή να υπογράψει τον επόμενο χρόνο συμβόλαια με την Versage, τον Ralph Lauren και τον Valentino.

Από τότε, η Fontana έχει κάνει δεκάδες εξώφυλλα σε κάθε είδους περιοδικό, το κασέ της έχει ανέβει σε δυσθεώρητα ύψη για μοντέλο, ενώ μπαινοβγαίνει στις λίστες των πλουσιότερων supermodels σύμφωνα με το «Forbes».








































Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !