Online Screen Recorder

Τα ελαστικά της Pirelli για Ισπανία, Μονακό, Καναδά και Αυστρία

0
Η Pirelli έχει ορίσει τα ελαστικά που θα χρησιμοποιηθούν στα GP Ισπανίας, Μονακό, Καναδά και Αυστρίας. Οι επιλογές είναι οι ίδιες με το 2014, αλλά με τα αυτοκίνητα να ταχύτερα φέτος, περισσότερη ενέργεια διέρχεται από τα ελαστικά.

Στην Ισπανία, η Pirelli θα φέρει τα P Zero πορτοκαλί σκληρά και P Zero λευκά μεσαία: τα δύο σκληρότερα ελαστικά. Η πίστα του Montmelo είναι γνωστή για τα φορτία υψηλής ενέργειας που διέρχονται από τα ελαστικά, ενώ οι θερμοκρασίες περιβάλλοντος μπορεί επίσης να είναι υψηλές.

Για το Μονακό και τον Καναδά, αντίστοιχα, μία πίστα δρόμου και μία ημι-μόνιμης εγκατάστασης, τα δύο πιο μαλακά ελαστικά, θα χρησιμοποιηθούν πάλι: P Zeroκίτρινα μαλακά και P Zero κόκκινα Supersoft.

Το Μονακό είναι η πιο αργή πίστα στο πρόγραμμα, η οποία έχει πολλές στροφές με λεία άσφαλτο, και επίσης στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε μηχανική πρόσφυση από τα ελαστικά. Αυτό το καθιστά το ιδανικό μέρος για τα supersoft με την ταχεία προθέρμανσή τους να κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος, σε συνδυασμό με το μαλακό.

Ο Καναδάς είναι μια άλλη πίστα που βασίζεται κατά πολύ στην μηχανική πρόσφυση, με τον αγώνα να πραγματοποιήται συχνά σε δροσερή θερμοκρασία. Ως αποτέλεσμα, το μαλακό και supersoft είναι και πάλι η ιδανική επιλογή. Η πρόσφυση και η πέδηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του γύρου.

Το αυστριακό Grand Prix στο Spielberg διαθέτει αρκετά αιχμηρές στροφές, πράγμα που σημαίνει ότι η μέση ταχύτητα είναι σχετικά χαμηλή. Σε συνδυασμό με τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, το μαλακό και supersoft θα είναι και καλά ταιριαστά με τα χαρακτηριστικά της πίστας.


πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !