Online Screen Recorder

Συνεργασία Mercedes-AMG με MV Augusta!

0
Οι Γερμανοί «βάζουν πόδι» στην αγορά μοτοσυκλετών με τη Mercedes - AMG να ανακοινώνει σύναψη συνεργασίας με την MV Agusta.

Η συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, φημολογούνταν εδώ και καιρό και η ανακοίνωση της Mercedes - AMG, μέλος της Daimler AG, ότι εξαγόρασε το 25% της ιταλικής MV Agusta ήρθε να επιβεβαιώσει την τάση της εποχής σύμφωνα με την οποία οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς τις μοτοσυκλέτες. Όχι προς οποιοδήποτε brand name αλλά προς premium μάρκες, όπως έκανε άλλωστε και η Audi με την εξαγορά της Ducati.

Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν στoυς τομείς του marketing και των πωλήσεων. Επίσημα δεν ανακοινώθηκε το ποσό που δαπάνησε η Mercedes για την εξαγορά του ποσοστού. Επίσης, στην ανακοίνωση διαβάζουμε πως πρόκειται για μακρόχρονη συνεργασία, ενώ η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί από τις αρμόδιες αρχές στα τέλη του μήνα που διανύουμε.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδιοκτήτη της MV Agusta, Giovanni Castiglioni, τα χρήματα που θα επενδυθούν τα επόμενα τέσσερα χρόνια αναμένεται να φτάσουν τα 60 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που θα αναβαθμίσει τη θέση της ιταλικής εταιρείας στην παγκόσμια αγορά.

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !