Online Screen Recorder

Killzone: Shadow Fall – Insurgent DLC

0
Κλέψτε τα abilities των εχθρών σας και νικήστε τους με αυτά!
Πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του Killzone: Shadow Fall, η Guerilla Games μας παρουσιάζει το πρώτο DLC για αυτό. Το Insurgent DLC προσφέρει μία πλειάδα νέου περιεχομένου τόσο για το multiplayer, όσο και το single-player κομμάτι του τίτλου και διατίθεται έναντι 9.99 ευρώ. Κατά πόσο όμως αξίζει η αγορά του; Πάμε να δούμε λοιπόν τι ακριβώς περιλαμβάνεται σε αυτό και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Το νέο class

Η σημαντικότερη προσθήκη του Insurgent DLC είναι δίχως αμφιβολία, το ομώνυμο νέο class. Για να είμαστε ειλικρινείς ο Insurgent είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα classes που έχουμε συναντήσει σε FPS λόγω του ξεχωριστού kit του. Το class αυτό έχει πρόσβαση σε δύο νέα abilities που ονομάζονται αντίστοιχα Steal και Hack. Με το πρώτο κλέβετε (!) τα όπλα και τα abilities των αντιπάλων σας, ενώ με το δεύτερο κάνετε hack τα εχθρικά turrets και drones.

killzone-shadow-fall-insurgent-1

Θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι με αυτές τις δυνάμεις ο Insurgent είναι ένα broken class, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, καθώς σε σχέση με τους Assault, Support και Scout (τα υπόλοιπα τρία classes) έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Κοινώς πριν από κάθε match ξεκινάτε με μόνο ένα πιστόλι στο loadout σας. Αναγκαστικά λοιπόν θα πρέπει να βασιστείτε στους συμπαίκτες σας αρχικά, ώστε αφού πέσουν τα πρώτα kills να πάρετε τα πάνω σας κλέβοντας τα abilities και τα όπλα από τα πτώματα των αντιπάλων παικτών. Εκτός φυσικά κι αν το skill σας στα headshots είναι ικανοποιητικό, γιατί σε αντίθετη περίπτωση η δύναμη πυρός σας είναι μηδαμινή.

Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο αριθμός των abilities που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι περιορισμένος. Κοινώς θα πρέπει συνεχώς να κλέβετε τις ιδιότητες των αντιπάλων σας για να επιβιώσετε. Παρόλα αυτά αν πεθάνετε θα κάνετε respawn με τα όπλα, καθώς και τα abilities που είχατε κλέψει. Με βάση τα παραπάνω το συγκεκριμένο class προσφέρει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, αν και θα λέγαμε ότι ενδείκνυται κυρίως για έμπειρους παίκτες.




Ώρα να δείξετε την αξία σας

Στο DLC συναντάμε δύο νέα modes, τα οποία ονομάζονται Campaign Elite και Multiplayer Collectables. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα νέο επίπεδο δυσκολίας για το single-player campaign, το οποίο θα δοκιμάσεις τις ικανότητές σας και την υπομονή σας. Ο βαθμός πρόκλησης είναι ανάλογος με αυτόν του Hard επιπέδου δυσκολίας, παρόλα αυτά υπάρχουν δύο σημαντικές διαφορές. Η πρώτη είναι ότι δεν υπάρχουν checkpoints, κοινώς θα πρέπει να ολοκληρώσετε το εκάστοτε chapter σε ένα playthrough. Η δεύτερη διαφορά είναι ότι έχετε στην διάθεσή σας τρία μόλις retries για να ολοκληρώσετε το campaign. Μάλιστα στην περίπτωση που πεθάνετε ξεκινάτε από την αρχή του εκάστοτε chapter! Το Multiplayer Collectables mode προσθέτει δεκάδες κιβώτια, τα οποία θα πρέπει να συλλέξετε. Τα κιβώτια αυτά κρύβουν δεκάδες in-game rewards, ενώ η συλλογή τους προσθέτει πόντους στο συνολικό σκορ σας.

Προσθήκες στο οπλοστάσιο

Όσοι από εσάς προμηθευτείτε το Insurgent DLC θα αποκτήσετε πρόσβαση σε τρία νέα όπλα και σε τρία καινούργια abilities (ένα για κάθε class). Συγκεκριμένα έχουμε τα M82, StA-14 και LS12 SMG Pistol και τα abilities E-Pulse Emitter, Tactical Echo Emitter και Guard Drone. Το Ε-Pulse Emitter στέλνει ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς εμποδίζοντας τους αντιπάλους σας από το να τοποθετήσουν turrers σε μία συγκεκριμένη περιοχή, ενώ το Tactical Echo Emitter λειτουργεί ακριβώς όπως το ομώνυμο ability σκανάροντας μία περιοχή και επιτρέποντάς σας να ανιχνεύσετε με αυτό τον τρόπο τους εχθρούς σας. Τέλος, το Guard Drone, όπως υποδηλώνει και το όνομά του είναι ένα στατικό drone, το οποίο επιτίθεται σε όσους εχθρούς βρεθούν στην εμβέλειά του.

killzone-shadow-fall-insurgent-2

Συμπεράσματα

Το Insurgent DLC προσφέρει μια πλειάδα νέου περιεχομένου για τους λάτρεις του Killzone: Shadow Fall, παρόλα αυτά η τιμή του είναι αρκετά τσουχτερή. Με ένα κόστος γύρω στα 5 ευρώ θα φάνταζε ως μία ιδανική αγορά. Παρόλα αυτά, o Insurgent είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό class, ενώ το elite mode για το single-player campaign θα ικανοποιήσει όσους ψάχνουν για ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Κοινώς όσοι αποφασίσετε να επενδύσετε σε αυτό το DLC θα μείνετε ικανοποιημένοι, παρά το υψηλό κόστος του.

To Insurgent DLC για το Killzone: Shadow Fall κυκλοφορεί από τις 2 Απριλίου έναντι 9.99 ευρώ (δωρεάν για τους κατόχους του Season Pass).

ΠΗΓΗ
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !