Online Screen Recorder

H Mercedes-Benz του ενός εκατομμυρίου ευρώ!

0
Μία από τις μόλις 25 Mercedes-Benz CLK GTR που κατασκευάστηκαν το 1998-'99 τέθηκε προς πώληση στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με τιμή που οι ιδιοκτήτες της όρισαν στα 1,07 εκατομμύρια ευρώ (ή 1,49 εκατομμύρια δολάρια)!

Η εταιρεία της Στουτγάρδης κατασκεύασε και διέθεσε στην αγορά τη Mercedes-Benz CLK GTR μόνο και μόνο ώστε η αγωνιστική έκδοση του αυτοκινήτου να εξασφαλίσει την ομολογκασιόν για τη συμμετοχή του στους αγώνες GT της FIA.

Η έκδοση παραγωγής είχε τις ίδιες διαστάσεις, αλλά όμως και μηχανικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την αγωνιστική. Στο καπό της βρίσκεται ο κινητήρας V12 6.9 λίτρων της AMG (ενώ η αγωνιστική είχε εξάλιτρο), απόδοσης 604 ίππων και 775 Nm ροπής, που της χαρίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 320 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της το αυτοκίνητο, στη Φλόριντα, η συγκεκριμένη έκδοση της Mercedes-Benz CLK GTR είναι το αντίτυπο με τον αριθμό 17 και έχει συμπληρώσει λιγότερα από 2.500 χιλιόμετρα.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !