Online Screen Recorder

Nokia Asha 310, Δίκαρτο με Series 40 και τεχνολογία EasySwap

0
Η Nokia ανακοίνωσε το Nokia Asha 310, ένα νέο δίκαρτο smartphone με τεχνολογία EasySwap Dual SIM ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε την εξωτερική υποδοχή για τη δεύτερη κάρτα SIM, ενώ η βασική κάρτα SIM βρίσκεται πίσω από τη μπαταρία προσφέροντας τη δυνατότητα εναλλαγής των καρτών χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιήσσουμε τη συσκευή.
Η τεχνολογία της Nokia EasySwap Dual SIM επιτρέπει να ορίζονται και να αποθηκεύονται προφίλ, μέχρι και για πέντε κάρτες SIM. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν κάρτες για κείμενο, φωνή και δεδομένα και να τις εναλλάσσουν τους, όποτε τους εξυπηρετεί.
Το Asha 310 έρχεται με οθόνη 3 ιντσών, κάμερα 2 Megapixel, Wi-Fi και στη συσκευασία θα βρείτε μια κάρτα μνήμης 4GB. Το νέο 310 της σειράς Asha τρέχει το λειτουργικό σύστημα Series 40.
Το Nokia Asha 310 θα είναι διαθέσιμο στην Ασία, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Βραζιλία από το πρώτο τρίμηνο του 2013. Η προτεινόμενη τιμή είναι 102 δολάρια, χωρίς να περιλαμβάνονται φόροι και επιδοτήσεις. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι μαύρο, λευκό και ανοιχτό χρυσό.

Update: Προστέθηκε βίντεο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !