Online Screen Recorder

Πως να σταματήσετε το pop-up παράθυρο του Update Manager

0


 Στο Ubuntu, το Linux Mint και σε όλες τις παράγωγες διανομές, ο διαχειριστής ενημερώσεων του συστήματος μας, έχει την συνήθεια να πετάγεται συχνά-πυκνά και κατά κανόνα όταν είμαστε απασχολημένοι με κάτι άλλο.
Και σίγουρα αρκετές φορές καταντάει τουλάχιστον ενοχλητικός.
Αν θέλετε, μπορείτε εύκολα να σταματήσετε αυτό το αναδυόμενο παράθυρο των ειδοποιήσεων να πετάγεται κάθε τόσο και να επιλέγετε εσείς το πότε θέλετε να κάνετε αναβάθμιση (τα updates) στο σύστημα σας.
Για να σταματήσετε λοιπόν, αυτό το popup παράθυρο η διαδικασία είναι πολύ απλή:
1. Επιλέξτε να εμφανιστούν και τα κρυφά προγράμματα εκκίνησης (Startup Applications). Αυτό γίνεται πολύ εύκολα και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Δείτε πως:
Πως να διαχειριστείτε τις κρυφές εφαρμογές εκκίνησης [Ubuntu-Mint]
2. Μετά καλέστε τις εφαρμογές εκκίνησης (δείτε στις εικόνες κάτω, αν δεν ξέρετε πως, σε Ubuntu 12.04 και 12.10, αντίστοιχα):



Στο παράθυρο με τις Εφαρμογές Εκκίνησης που θα σας ανοίξει, εντοπίστε λίγο προς τα κάτω το: Ειδοποίηση Ενημερώσεων (Update Notifier) και απενεργοποιήστε το:



Κλείστε το παραθυράκι αυτό, μόλις ξετικάρετε το σχετικό κουτάκι και αυτό ήταν. Τα pop-up παράθυρα του Update Manage, δεν θα σας ενοχλούν κάθε τόσο.Με τον ίδιο τρόπο (από το βήμα 2, καθώς πλέον θα είναι ορατές συνέχεια και οι κρυφές εφαρμογές έναρξης), μπορείτε να το επαναφέρετε.

Πηγη αρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !